Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primii doi fotbalişti care semnează cu Rapid! Lovituri pentru sezonul în care Adi Mutu trebuie să câştige titlul Superligii

Primii doi fotbalişti care semnează cu Rapid! Lovituri pentru sezonul în care Adi Mutu trebuie să câştige titlul Superligii

Rapid

Comentarii

Rapid pregăteşte următorul sezon, în care obiectivul e cucerirea titlului în Superligă. De aceea, conducătorii din Giuleşti vor să se asigure că antrenorul Adrian Mutu are lotul potrivit, iar deja cu doi fotbalişti s-a ajuns la o înţelegere.

Rapid Bucureşti şi-a asigurat doi fotbalişti pentru sezonul în care Adi Mutu e obligat să câştige titlul

După finalul sezonului, Rapid Bucureşti pregăteşte modificări în lot, pentru ca în vara anului viitor Adi Mutu să sărbătorească titlul cu echipe din Giuleşti. Conducerea a anunţat că vor fi plecări şi transferuri la echipă, dar deja serviciile a doi jucători importanţi au fost asigurate. 

Cuplul de fundaşi centrali rămâne intact. Cristian Săpunaru (39 de ani) a dezvăluit, pentru Orange Sport, că s-a înţeles cu Rapid pentru a prelungi contractul, care era scadent în vară, şi că doar anunţul oficial lipseşte.

De asemenea, Dragoş Grigore (36 de ani), care rămânea fără contract în iunie, are şanse mari să continue la Rapid Bucureşti: "Da, normal. Şi cu Grigore dorim să prelungim, dar veţi vedea", spunea, în urmă cu câteva zile, acţionarul de la Rapid, pentru Fanatik

De altfel, Dragoş Grigore anunţase intenţia de a rămâne în lotul antrenat de Adrian Mutu. 

"Momentan sunt în ultimele două luni de contract. E important să fiu concentrat pe meciurile din play-off, după care vom vedea ce se va întâmpla. Nu pot să răspund nimic în acest moment. Categoric (n.r. - să rămână). Îmi doresc şi  sper să fim mai buni decât am fost anul acesta", a declarat Dragoş Grigore pentru Orange Sport. 

  • 28 de meciuri, 2 goluri şi 2 pase decisive sunt cifrele lui Dragoş Grigore în acest sezon. 
  • 37 de meciuri, 3 goluri şi 2 pase decisive sunt cifrele lui Cristian Săpunaru în actuala stagiune. 

Dragoş Grigore, mesaj din suflet pentru Rapid, după perioada de la Dinamo

Fostul fundaş al naţionalei României a sosit în Giuleşti în 2021, iar clubul l-a cucerit. După victoria cu FCSB, scor 1-0, Dragoş Grigore a publicat pe Instagram o poză din meci cu mesajul: "Ăsta e Rapidul din Giuleşti / Iubeşte-l şi o să înnebuneşti". 

"N-am postat acel mesaj pentru a deranja pe cineva. Am postat din suflet, asta simt, mă bucur că sunt la Rapid.

Le mulţumesc celor de la Dinamo pentru perioada petrecută acolo şi le voi mulţumi toată viaţă, însă în momentul de faţă sunt la Rapid şi asta e cel mai important lucru", a mai spus Dragoş Grigore, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: adrian mutucristian sapunarudragos grigoretransferuri rapid 

viewscnt
Articole similare