Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După lovitura lui Iordănescu, Rangers l-a anunţat pe Ianis Hagi ce se întâmplă cu el din sezonul următor. Decizia majoră a conducerii: "Asta vor" | EXCLUSIV

După lovitura lui Iordănescu, Rangers l-a anunţat pe Ianis Hagi ce se întâmplă cu el din sezonul următor. Decizia majoră a conducerii: "Asta vor" | EXCLUSIV
Comentarii

Ianis Hagi (24 de ani) a bifat doar 89 de minute în acest sezon pentru Rangers, din cauza accidentării care l-a ţinut departe de gazon aproximativ un an, iar multipla campioană a Scoţiei a luat decizia în privinţa viitorului tricolorului.

Rangers a luat o decizie majoră în privinţa viitorului lui Ianis Hagi

Ianis Hagi n-a avut linişte după ce şi-a revenit în această iarnă după accidentarea care i-a compromis un an în fotbal. Gică Hagi s-a arătat deranjat că Ianis Hagi n-a prins nici măcar lista preliminară, iar selecţionerul Edi Iordănescu a răspuns nemulţumirilor venite dinspre malul mării, înainte de meciurile naţionalei cu Andorra şi Belarus

Rămas la echipa de club, Ianis Hagi a aflat o veste importantă. Conducătorii fostei campioane a Scoţiei sunt conştienţi că milocaşul român va avea de recuperat ce a pierdut în perioada cât a fost indisponibil, dar din sezonul următor va fi om de bază pe Ibrox. 

Totul face parte dintr-un plan stabilit între Ianis Hagi şi staff-ul tehnic al lui Rangers, iar dezvăluirea a fost făcută de preşedintele Farului Constanţa

"Am vorbit cu Ianis şi spunea că a avut o discuţie cu antrenorul şi au făcut un plan, pentru ei că ţin foarte mult la Ianis şi vor să fie unul dintre pionii importanţi sezonul următor",  a declarat Gică Popescu pentru Orange Sport. 

Ianis Hagi a fost transferat de Rangers în 2020, iar câteva luni mai târziu scoţienii au plătit 3.5 milioane de euro, pentru a-l cumpăra definitiv de la Genk. 

Tricolorul a bifat 90 de meciuri, 15 goluri şi 21 de pase decisive în tricoul lui Rangers, care a decis să-i prelungească înţelegerea până în 2026, în iarna trecută. 

Gică Popescu a intervenit după ce Ianis Hagi n-a fost convocat de Edi Iordănescu

Convocările lui Edi Iordănescu au stârnit controverse. Universitatea Craiova ar fi dorit să-l vadă măcar pe Andrei Ivan, iar Gică Hagi şi-ar fi dorit fiul măcar pe lista preliminară. În cazul lui Ianis Hagi a intervenit şi Gică Popescu. 

"Ianis e unul dintre jucătorii de bază a actualei naţionale şi e normal să se vorbească despre el atunci când e un jucător important. Când ai jucători pe care echipa naţională se bazează mult timp de acum încolo, trebuie să îi tratezi cu respect, trebuie să îi bagi în seamă, să suni, să îi întrebi, să vorbeşti cu ei.

Poate din punct de vedere sportiv nu era pregătit să vină la naţională, dar îl chemi că să-i dai încredere, să se simtă important. Ianis e un băiat deştept şi ştie că la cât a jucat (n.r. - la Rangers), nu poate să joace 90 de minute la naţională, dar îl chemi ca să-i dai încredere, dacă îl consideri unul dintre jucătorii importanţi pe care naţionala se va baza de acum încolo. 

Nu neapărat ca să joace, ci ca să reintre în atmosfera naţionalei şi îi arăţi că îţi pasă de el şi că e un jucător important", a mai spus Gică Popescu, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: ianis hagigica popescuianis hagi nationalaianis hagi edi iordanescuedi iordanescu romania 

viewscnt
Articole similare