adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul "de suflet" al lui Valeriu Iftime se transferă la Sepsi! Afaceristul a fost afectat când şi-a pierdut căpitanul: "E ca atunci când a plecat Ongenda"

Fotbalistul "de suflet" al lui Valeriu Iftime se transferă la Sepsi! Afaceristul a fost afectat când şi-a pierdut căpitanul: "E ca atunci când a plecat Ongenda"
Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe e pe cale să facă un transfer important, în această iarnă. Fostul căpitan al lui FC Botoşani se antrenează deja cu echipa la care acţionar e Laszlo Dioszegi şi se doreşte oficializarea mutării în zilele următoare.

Fostul căpitan al lui FC Botoşani se transferă la Sepsi Sfântu Gheorghe

Unul dintre cei mai buni jucători străini care au trecut prin fotbalul românesc, în ultimele sezoane, revine în prima ligă. 

Sepsi anunţă, prin vocea acţionarului Laszlo Dioszegi, că este aproape de a-l legitima pe Enriko Papa. Albanezul de 29 de ani mai are contract cu turcii de la Rizespor până în 2024, dar va fi împrumutat până în vară la echipa din Sfântu Gheorghe. 

De altfel, mijlocaşul se antrenează deja sub comanda lui Cristiano Bergodi. 

“Da, Enriko Papa este o variantă bună pentru noi şi suntem aproape să ne înţelegem. Dacă totul e ok, va veni împrumut până în vară, el fiind încă jucătorul turcilor”, a declarat Laszlo Dioszegi pentru Fanatik

Sepsi speră să-l înregistreze la LPF pe Enriko Papa în zilele următoare, întrucât pentru echipă urmează o perioadă importantă. 

În clasamentul Superligii, Sepsi e pe locul al şaselea, ultimul care asigură prezenţa în play-off, cu 34 de puncte, şi este urmărită de alte echipe cu şanse de a prinde play-off-ul, printre care: FC Botoşani şi Petrolul Ploieşti. 

Valeriu Iftime a fost afectat când l-a pierdut pe căpitanul lui FC Botoşani

În iulie 2022, Enirko Papa a fost transferat la Rizespor, în Turcia, unde a bifat 850 de minute, un gol şi o pasă decisivă. 

În vara anului trecut, Valeriu Iftime a recunoscut că Enriko Pap este unul dintre fotbaliştii săi "de suflet". 

"Pentru mine, e sentimentală (n.r. - plecarea lui Enirko Papa), în primul rând. Când a plecat Hervin Ongenda, am rămas o săptămână... Nu puteam să vin la fotbal. Acum, dacă pleacă Papa, de asemenea...

Aveam nevoie de un căpitan adevărat şi Papa ştia limba română, era ceea ce mi se părea mie că un căpitan trebuie să facă, adică să stăpânească în vestiar foarte multe probleme şi poată şi afară. Să calmeze înainte de a veni antrenorul în spatele lui. 

Dacă am puterea să găsesc altul, dar voi găsi. În orice caz, are oferta bună acum şi nu am cum să îl ţin, ţin prea mult la el să nu îi dau drumul. 

El a semnat în alb cu mine, a semnat pe doi ani, dar nu sunt atât de obraznic să îi iau bani, dar îi dăm drumul aşa, pentru că o să îmi dea el nişte bani", declara Valeriu Iftime, pentru Orange Sport, în iulie 2022. 

  • 129 de meciuri, 11 goluri şi 12 pase decisive sunt cifrele lui Enriko Papa la FC Botoşani. 

viewscnt
Articole similare