Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o echipă a promovat matematic în Serie A, după Parma! Clubul antrenat de Cesc Fabregas a revenit în prima ligă după 21 de ani

Încă o echipă a promovat matematic în Serie A, după Parma! Clubul antrenat de Cesc Fabregas a revenit în prima ligă după 21 de ani
Comentarii

Remiza 1-1 cu Consenza, obţinută vineri, a adus echipei Como revenirea în Serie A după o absenţă de 21 de ani, în cea de-a 38-a şi ultima etapă a celei de-a doua divizii italiene.

Como Calcio revine în Serie A după 21 de ani

Como a terminat pe locul 2 în Serie B şi se va alătura campioanei Parma, promovată în urmă cu două săptămâni, în prima ligă.

Clubul lombard a petrecut treisprezece sezoane în Serie A, ultimul în 2002-03, cea mai bună clasare fiind locul 6 în sezonul 1949-1950.

Como Calcio a avut patru antrenori diferiţi în acest sezon, inclusiv fostul internaţional spaniol Cesc Fabregas, între rundele 14 şi 18.

Al treilea şi ultimul bilet pentru Serie A va fi decis de un baraj între echipele de pe locurile trei până pe opt, inclusiv Veneţia, locul trei, şi Sampdoria, locul şapte.

Înaintea celei de-a 36-a etape din Serie A din acest weekend, o singură echipă a retrogradat până acum în divizia a doua, Salernitana.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

 

Afla mai multe despre: comocomo serie afabregas como 

viewscnt
Articole similare