Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Istanbul Başakşehir l-a amendat pe un jucător israelian pentru un mesaj de susţinere a ostaticilor din Gaza

Istanbul Başakşehir l-a amendat pe un jucător israelian pentru un mesaj de susţinere a ostaticilor din Gaza
Comentarii

Clubul turc de fotbal Istanbul Başakşehir l-a amendat pe jucătorul israelian Eden Kartsev pentru un mesaj în social media de susţinere a ostaticilor israelieni din Gaza şi a decis să îl trimită pe jucător sub formă de împrumut la un club din Israel, a declarat un purtător de cuvânt.

“Duminică, 14 ianuarie, Eden Karzev, care a făcut o postare pe contul personal de socializare care contravenea sensibilităţilor din ţara noastră, a fost avertizat de clubul nostru şi a eliminat postarea de pe contul său de socializare.

Jucătorul în cauză a fost convocat la clubul nostru luni, 15 ianuarie, a fost informat că a fost iniţiat un proces disciplinar din cauza postării sale şi i s-a cerut să se apere.

Ca urmare a procesului disciplinar desfăşurat de clubul nostru, jucătorul a fost amendat în conformitate cu dispoziţiile disciplinare ale clubului şi s-a considerat oportun ca jucătorul să îşi continue cariera în străinătate”, a explicat clubul din Turcia, pe site-ul oficial.

Kartsev a distribuit pe Instagram sloganul "Aduceţi-i acasă acum", referitor la cetăţenii israelieni ţinuţi ostatici de Hamas în Gaza din octombrie.

Afla mai multe despre: eden kartsevistanbul başakşehir 

viewscnt
Articole similare