You are here:

Măldărăşanu, mirat când l-a văzut pe Markovic la primul antrenament! A sunat înapoi la Universitatea Craiova: "Să-l întrebaţi"

Măldărăşanu, mirat când l-a văzut pe Markovic la primul antrenament! A sunat înapoi la Universitatea Craiova: "Să-l întrebaţi"

Hermannstadt​

Comentarii

Acţionarul de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, consideră că aventura lui Jovan Markovic la Hermannstadt poate fi benefică pentru gruparea din Bănie. Afaceristul a dezvăluit prima reacţie a lui Marius Măldărăşanu, antrenorul sibienilor, când l-a văzut pe atacantul în vârstă de 23 de ani.

Marius Măldărăşanu i-a sunat pe cei de la Craiova imediat după ce l-a văzut pe Jovan Markovic: "Bă, mă aşteptam..."

Universitatea Craiova l-a cedat, surprinzător, pe Jovan Markovic la Hermannstadt, într-o tentativă a oltenilor de a-l revitaliza, cu mai multe minute la echipa din Sibiu. 

Primele semnale primite dinspre Hermannstadt au venit, iar Marius Măldărăşanu chiar s-a arătat surprins că Jovan Markovic, care în trecut a avut probleme cu greutate, nu are kilograme în plus.  

"N-au fost probleme cu Markovic la viaţa extrasportivă. Au fost probleme cu greutatea, episodul Clinceni, când a fost împrumutat, dar acum şi Măldărăşanu i-a sunat pe colegii mei şi a zis: <<Bă, mă aşteptam să fie gras, dar ăsta nu e gras>>. Să-l întrebaţi pe Măldărăşanu dacă e gras sau slab. Nu a  avut probleme extrasportive", a spus Mihai Rotaru, la Prima Sport. 

Mihai Rotaru: "Markovic şi-a dorit foarte mult"

Deşi Universitatea Craiova a analizat dacă să-l lase sub formă de împrumut pe Jovan Markovic la Hermannstadt, dorinţa atacantului a fost luată în calcul. 

"Markovic şi-a dorit foarte mult. Am avut două oferte pe masă, una a venit cam târziu, nu pot spune de unde, dar a fost tot din campionatul românesc. Şi-a dorit să meargă mult la Sibiu ca să joace, că Markovic nu a avut vreodată continuitate. Poate fi cauza nu a unei evoluţii spectaculoase, cum ne aşteptam cu toţii. 

Cred că a făcut o alegere foarte bună la Sibiu, e împrumutat pe un an de zile. Nu există clauză de cumpărare. Există avantaje pentru Sibiu, la un număr de minute jucate, dar noi vrem să depăşească stadiul ctual şi să joace", a mai spus Mihai Rotaru pentru sursa citată. 

De asemenea, Mihai Rotaru ştie de ce Jovan Markovic nu a avut traiectoria aşteptată la Universitatea Craiova

 

Afla mai multe despre: jovan markovicjovan markovic hermannstadtmihai rotarumarius maldarasanu 

viewscnt
Articole similare