Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Membrii lotului olimpic de canotaj şi staful federaţiei au donat 20.300 de lei pentru copiii de la Spitalul Marie Curie

Membrii lotului olimpic de canotaj şi staful federaţiei au donat 20.300 de lei pentru copiii de la Spitalul Marie Curie

Sporturi

Comentarii

Membrii lotului olimpic de canotaj şi staful Federaţiei Române de Canotaj au donat 20.300 de lei în contul Federaţiei Speranţă pentru Copiii României, sumă reprezentând ajutor umanitar pentru copiii de la Spitalul Marie Curie.

“În Vinerea Mare ne bucurăm să le dăm o veste bună tuturor celor care ne urmăresc pe canalele noastre de social media. În această săptămână, alături de noul nostru partener, Top Line Romania, i-am vizitat pe copiii bolnavi de cancer din secţia de oncologie pediatrică a spitalului Marie Curie din Bucureşti şi le-am oferit cadouri simbolice şi-un gând de încurajare acestor copii şi mamelor lor, cu toţii greu încercaţi de soartă”, a notat FR Canotaj pe Facebook.

Cu acest prilej, membrii Lotului Olimpic şi staff-ul F.R.C. s-au mobilizat şi au strâns suma de 20.300 RON care a fost donată în contul Fundaţiei Speranţă pentru Copiii României, cu scopul de a susţine tratamentele de care aceşti copii au mare nevoie în lupta lor pentru însănătoşire, a adăugat forul.

“Ei au nevoie de susţinerea noastră, a tuturor. Ne rugăm pentru ei şi avem încrederea că, în final, totul va fi bine”, a menţionat federaţia de canotaj.

Afla mai multe despre: canotaj 

viewscnt
Articole similare