Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu şi-a anunţat revenirea în fotbal! "E dorinţa mea să semnez"

Mircea Lucescu şi-a anunţat revenirea în fotbal! "E dorinţa mea să semnez"

Fotbal intern

Comentarii

Mircea Lucescu (78 de ani) este pregătit să revină în fotbal şi a anunţat când ar putea semna un nou angajament. Antrenorul român se bucură din plin de această perioadă, însă pauza se va încheia curând.

Mircea Lucescu: "Dorinţa mea este să semnez cu un club la începutul sezonului"

Dinamo Kiev şi Mircea Lucescu s-au despărţit în noiembrie 2023, după ce românul a cucerit titlul în Ucraina şi a încercat să menţină linia sportivă a clubului în perioada războiului din ţara vecină. 

Deşi iniţial despărţirea a părut o retragere din fotbal, Mircea Lucescu a fost contactat de cluburi mari în ultima perioadă, după plecarea de la Kiev. Au apărut informaţii despre echipele de tradiţie din Turcia sau Lyon, iar în primele zile ale anului principalul a oferit o informaţie importantă. 

Mircea Lucescu vrea să înceapă o nouă aventură în vară, pentru a avea timp să se ocupe de pregătirea viitoarei echipe. 

"Momentan petrec o perioadă plăcută cu familia în Bucureşti, îmi iubesc nepoţii. Unele cluburi au luat legătura cu mine. Dorinţa mea este să semnez cu un club la începutul sezonului (n.r. - 2024-2025), în iunie. Nu mă gândesc să accept vreo ofertă în mijlocul sezonului", a declarat Mircea Lucescu, potrivit Yirmidort.tv. 

"Ultimul sezon în Ucraina a fost foarte greu. Războiul a avut şi un impact negativ asupra fotbalului. Am fost răniţi şi psihologic în acest proces. Nu sunt detaşat de fotbal, dar sunt puţin distras", a adăugat "Il Luce". 

Mircea Lucescu: "Răzvan nu cred că va pierde vreun meci împotriva lui Fatih Terim"

De asemenea, el este la curent şi cu noutăţile din Grecia, acolo unde Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK, va avea un adversar de calibru. Fatih Terim a semnat cu Panathinaikos, iar "Il Luce" a comentat lupta din vârful clasamentului. 

"L-am învins pe Fatih Terim în derby-urile din Turcia. Rivalul lui Terim este acum fiul meu Răzvan Lucescu. (n.r. - Răzvan Lucescu) Nu cred că va pierde vreun meci împotriva lui", a mai spus Mircea Lucescu. 

Interes pentru Mircea Lucescu există şi din România. Dan Şucu a recunoscut că a iniţiat discuţiile pentru a-l convinge să se alăture proiectului din Giuleşti.

Afla mai multe despre: mircea lucescumircea lucescu antrenormircea lucescu club 

viewscnt
Articole similare