Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ne bazăm pe Baiaram". N-a acceptat să fie rezervă şi a plecat de la Universitatea Craiova după discuţia cu Mihai Rotaru: "Am făcut destule pentru club"

"Ne bazăm pe Baiaram". N-a acceptat să fie rezervă şi a plecat de la Universitatea Craiova după discuţia cu Mihai Rotaru: "Am făcut destule pentru club"
Comentarii

Mihai Rotaru încă are încredere în câţiva dintre fotbaliştii de pe urma cărora speră să obţină sume importante de transfer, iar acesta lucru a însemnat plecarea concurentului lui Ştefan Baiaram pe postul de mijlocaş. La opt luni după ce a părăsit Bănia, Dan Nistor a dezvăluit motivul despărţirii.

Dan Nistor, despre perioada de la Universitatea Craiova: "S-au adus acuzaţii că a fost cel mai slab an din istorie"

Dan Nistor a rămas un fotbalist spectaculos şi la 35 de ani, după ce a ajuns şi s-a impus la U Cluj, unde a făcut pasul în februarie. Titular în Ardeal, mijlocaşul a trecut printr-o serie de evenimente în ultima parte a aventurii la Universitatea Craiova

Exclus din lot de Laszlo Balint, Dan Nistor a fost dorit de Mihai Pintilii la FCSB, iar după ce interesul nu s-a materializat mijlocaşul a mai petrecut doar câteva luni la echipa care evoluează pe "Ion Oblemenco". 

Într-un interviu acordat Prima Sport, Dan Nistor a tras câteva concluzii despre perioada petrecută la Universitatea Craiova, iar acesta a recunoscut că a fost surprins de ce s-a auzit în vestiar, după ce "leii" au cucerit Cupa României şi Supercupa României, în 2021, respectiv 2022. 

"Din contră, la Craiova au mers foarte multe lucruri. Adică în primul an am fost la un pas să luăm campionatul, în al doilea an am luat Cupa şi Supercupa României, după care ni s-au adus nişte acuzaţii că a fost cel mai slab an din istoria clubului", a dezvăluit Dan Nistor, pentru Prima Sport.

Mihai Rotaru l-a dorit titular pe Ştefan Baiaram, iar Dan Nistor a plecat

De asemenea, Dan Nistor a redat şi discuţia faţă în faţă cu patronul Mihai Rotaru, care i-a transmis că Ştefan Baiaram (20 de ani) este soluţia clubului pentru mijlocul echipei. "Ceapă" n-a acceptat statutul de rezervă şi s-a hotărât să plece, cu destinaţia U Cluj. 

"În ultima zi a venit patronul echipei (n.r. - Mihai Rotaru) şi mi-a zis că se bazează pe Baiaram, că e mai tânăr, că e de perspectivă.

Am zis <<Da, ok, mulţumesc>>. Nu sunt genul ăla de persoană care să stea să atârne după un contract, să stau să mă antrenez singur

Nici n-am stat prea mult pe gânduri şi am plecat direct. Eu cred că am făcut destule pentru clubul ăla şi credeam că mai puteam face, dar aşa au vrut domnii de acolo", a mai spus Dan Nistor, într-un interviu acordat Prima Sport.. 

  • 123 de meciuri, 15 goluri şi 18 pase decisive sunt cifrele lui Dan Nistor, la Universitatea Craiova

Afla mai multe despre: mihai rotarudan nistordan nistor plecare universitatea craiovastefan baiaram 

viewscnt
Articole similare