Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Următorul transfer mare din Superliga? "Atenţia celor de la Dinamo Kiev va reapărea pentru el, dar să rămână cu picioarele pe pământ" | EXCLUSIV

Următorul transfer mare din Superliga? "Atenţia celor de la Dinamo Kiev va reapărea pentru el, dar să rămână cu picioarele pe pământ" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Unul dintre fotbaliştii din Superliga monitorizaţi de Mircea Lucescu a revenit pe teren, iar acum sunt din nou speranţe că transferul s-ar putea realiza, la un moment dat. Totuşi, jucătorul a primit câteva indicaţii din partea celor din club, mai ales după ce a depăşit cea mai grea perioadă a carierei.

Primul transfer din România pe care l-ar putea face Mircea Lucescu după mulţi ani

Mircea Lucescu a ratat două transferuri din Superliga, la începutul acestui an. Înainte ca atacantul lui Hermannstadt, Daniel Paraschiv, să renunţe din cauza conflictului din Ucraina, fundaşul de la Petrolul, Marian Huja, a rămas în România, din cauza accidentării care l-a ţinut pe bară 10 luni. 

Orange Sport a anunţat că Petrolul şi Dinamo Kiev au bătut palma pentru Marian Huja, în ianuarie, în schimbul sumei de 800.000 de euro, însă afacerea a picat, din cauza accidentării căpătate de fundaşul central în cantonamentul din iarnă. 

După ce s-a recuperat şi a marcat în Universitatea Craiova - Petrolul 1-3, Marian Huja a vorbit pentru Orange Sport despre momentul revenirii

Încântaţi sunt şi conducătorii Petrolului, iar preşedintele Claudiu Tudor e convins că Marian Huja va reveni pe radarul echipelor, dacă va face paşii corecţi, pentru a reveni în forma care l-a consacrat. 

"Sunt convins că nu doar atenţia celor de la Dinamo Kiev va reapărea. Vor mai exista oferte pentru el, dar în momentul acesta trebuie să rămână cu picioarele pe pământ, să fie sănătos, să-i acordăm clemenţă, pentru că vine după o perioadă lungă de stat. 

Mai pot apărea momente mai puţin bune şi nu ne aşteptăm la minuni. Şi-a pus amprenta asupra jocului de la Craiova, dar ştim că vine după o perioadă dificilă", a declarat conducătorul "lupilor galbeni", Claudiu Tudor, pentru Orange Sport. 

Cu cetăţenie portugheză, dar cu origini româneşti, Marian Huja a făcut pasul în România, la Petrolul, în 2020, iar din acel moment s-a impus şi a impresionat în campionat. La un moment dat, Petrolul l-a evaluat la 1.5 milioane de euro, iar FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova au fost interesate de fundaşul central de 1.91 m. 

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamo kiev marian hujamircea lucescu dinamo kiev 

viewscnt
Articole similare