You are here:

"Nu are şanse la play-off". Fostul dinamovist nu crede că echipa va reuşi să-şi îndeplinească obiectivul: "Toată lumea a lăudat Dinamo"

"Nu are şanse la play-off". Fostul dinamovist nu crede că echipa va reuşi să-şi îndeplinească obiectivul: "Toată lumea a lăudat Dinamo"
Comentarii

Cristi Pulhac, fostul jucător al celor de la Dinamo, a vorbit despre situaţia de la echipă după începutul surprinzător de sezon, în Superliga.

Pulhac este surprins de jocul celor de la Dinamo sub comanda lui Zeljko Kopic. Antrenorul croat venit la echipă la mijlocul sezonului precedent a salvat echipa de la retrogradare şi a reuşit să o readucă pe Dinamo pe primele locuri ale clasamentului din prima divizie.

Fostul apărător al celor de la Dinamo nu este de părere că echipa lui Kopic va intra în play-off, în acest sezon. Motivul invocat este lotul subţire al câinilor, în ciuda transferurilor făcute în această vară.

"Câinii" i-au transferat pe Ahmed Bala Ahmed, Răzvan Păscălău, Raul Rotund, Raul Opruţ, Andrei Ionică, Adrian Caragea, Andrei Mărginean, Valentin Dumitrache, Cătălin Cîrjan, Kennedy Boateng, Alberto Soro, Maxime Sivis şi Alexandru Roşca, în perioada de transferuri din vară.

Cristi Pulhac: "Dinamo nu are şanse pentru play-off"

"Văd că toată lumea a lăudat Dinamo, chiar şi mie îmi place cu joacă şi cum a început. Nu cred că... Cu lotul actual nu are şanse pentru play-off, cum zicea domnul Nicolescu. Abdallah şi Politic sunt accidentaţi, e adevărat că vezi calitate, că se lucrează mult, dar cred că lotul e subţire şi e adevărat că au jucători tineri. Adevărul e că trebuie să câştigi şi când joci mai prost, dar eu zic că le-ar trebui câteva transferuri ca să-şi îndeplinească obiectivul.", a spus Cristi Pulhac, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: dinamocristi pulhacsuperliga 

viewscnt
Articole similare