Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O fundaţie a Statului Islamic, care viza atentate inclusiv la EURO 2024, destructurată! "Aşteaptă într-un loc aproape de punctul de sosire al jucătorilor"

O fundaţie a Statului Islamic, care viza atentate inclusiv la EURO 2024, destructurată! "Aşteaptă într-un loc aproape de punctul de sosire al jucătorilor"

Sporturi

Comentarii

Garda Civilă spaniolă a destructurat săptămâna trecută ”Fundaţia l'Iam” şi a descoperit planuri de atentat vizând Real Madrid, Euro şi Jocurile Olimpice (JO) de la Paris, dezvăluie El Confidencial, relatează Le Figaro.

O fundaţie a Statului Islamic, ”Fundaţia l'Iam”, destructurată în Spania 

Serviciul de informaţii al Gîrzii Civile spaniole a destructurat săptămâna trecută, împreună cu Europol şi poliţia federală americană (FBI), ”Fundaţia l'Iam”, un centru multimedia şi multilingv cu legături de Statul Islamic (SI, Daesh).

Numeroase arestări au avut loc în diverse oraşe, mai ales la Cadiz.

Anchetatorii au găsit afişe ale unor multiple planuri de atentate.

Unul dintre aceste atacuri viza echipa Real Madrid şi jucători ai acesteia.

”Dragul meu frate. Aşteaptă într-un loc aproape de punctul de sosire al jucătorilor. Vizează împreună cu ei şi suporterii lor”, se arată pe unul dintre afişele comunicate de către fundaţie.

În afară de deţinătoarea titlului de campioană a Europei, au fost evocate şi alte ţinte, potrivit El Confidencial.

Campionatul Europei de Fotbal se desfăşoară în prezent în Germania, iar Jocurile Omplice (JO) de la Paris erau vizate în mod direct.

Espagne: une fondation de l'État islamique, visant l'Euro et les JO, démantelée

Afla mai multe despre: atacuri euro 2024 

viewscnt
Articole similare