adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Opt jucători, OUT de la U Craiova! Neagoe taie în carne vie şi dă afară mai multe nume grele din Bănie

Opt jucători, OUT de la U Craiova! Neagoe taie în carne vie şi dă afară mai multe nume grele din Bănie
Comentarii

De abia ajuns la Universitatea Craiova, Eugen Neagoe (55 de ani) deja şi-ar fi întocmit lista neagră, cu jucători pe care ar dori să îi dea afară. Oltenii ar intenţiona să scape de nu mai puţin de opt fotbalişti până la finalul perioadei de mercato.

Aflată la al treilea antrenor din acest sezon, Universitatea Craiova are parte de o nouă stagiune dezamăgitoare, în contextul în care spera că va cuceri titlul în acest sezon.

Deşi este, în teorie, angrenată în continuare la lupta pentru titlu, fiind la 10 puncte de liderul Farul, care ar deveni cinci în play-off, formaţia olteană este cotată cu ultima şansă la câştigarea Superligii, dintre echipele care speră la titlu.

Universitatea Craiova ar intenţiona să dea opt fotbalişti afară până la finalul perioadei de mercato

Majoritatea experţilor consideră că adevărata luptă se va da între CFR Cluj, Farul Constanţa, FCSB şi Rapid, preconizându-se că oltenii se vor tot depărta de cele patru rivale pentru campionat.

După ce Laszlo Balint a avut parte de rezultate dezastruoase pe banca tehnică e Craiovei, iar Mirel Rădoi a pierdut vestiarul, conducerea oltenilor spera că Eugen Neagoe va reuşi să redreseze corabia.

Dar, până acum, noul antrenor al oltenilor, luat ”cu forţa” de la U Cluj, a reuşit să bifeze doar o victorie la noua echipă, împotriva lui Hermannstadt, şi două înfrângeri, cu Botoşani şi Farul.

Conform Fanatik, Eugen Neagoe ar considera că este nevoie de schimbări majore în Bănie, pentru ca echipa să aibă cu adevărat şanse la titlu, motiv pentru care şi-ar fi întocmit lista neagră.

Cine sunt jucătorii de pe lista neagră a lui Neagoe

Pe aceasta s-ar afla nu mai puţin de opt jucători, anume Ivan Martic, Valerică Găman, Paul Papp, Bogdan Mitrea, Raul Silva, Ionuţ Vînă, Sergiu Hanca şi Ante Roguljic.

Problema clubului oltean însă ar fi că niciunul dintre aceştia nu ar fi dornic să renunţe la contractul pe care îl are în Bănie, astfel că înţelegerile nu pot fi reziliate de comun acord.

Perioada de mercato se va încheia pe 13 februarie, iar Universitatea Craiova speră să scape măcar de o parte dintre jucătorii enumeraţi până atunci.

Dintre cei opt, Ionuţ Vînă şi Sergiu Hanca deja nu mai fac parte din planurile echipei, după ce au dat în judecată clubul, după ce au fost excluşi din lot de Mirel Rădoi.

Aceştia cereau despăgubiri de 7,5 milioane de euro şi rezilieri unilaterale ale contractelor lor, însă cererile le-au fost repsinse la comisiile FRF, urmând să se adreseze acum şi la TAS.

viewscnt
Articole similare