Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru spune că un fotbalist convocat de Edi Iordănescu ”nu are ce căuta” la echipa naţională: ”L-ai chemat să te afli în treabă” | EXCLUSIV

Panduru spune că un fotbalist convocat de Edi Iordănescu ”nu are ce căuta” la echipa naţională: ”L-ai chemat să te afli în treabă” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport înaintea debutului preliminariilor pentru Euro 2024, Basarab Panduru a criticat dur una dintre deciziile luate de Edi Iordănescu în privinţa listei de convocări. În opinia fostului ”tricolor”, selecţionerul a chemat la naţională un jucător care ”nu are căuta” în lot.

Echipa naţională pare că traversează o perioadă de tranziţie de ani buni, devenind din ce în ce mai modestă de la lună la lună şi reuşind să doboare o multitudine de recorduri negative.

O multitudine de fotbalişti s-au ”perindat” pe la Mogoşoaia în ultimii ani, iar o direcţie tactică specifică pentru selecţionata noastră încă nu a fost alesă.

”Nu ai ce să cauţi la echipa naţională”

Selecţionerul Edi Iordănescu a afirmat că îşi asumă toate deciziile pe care le ia, iar Basarab Panduru consideră că selecţionerul a făcut deja o greşeală importantă.

În direct la Orange Sport, fostul ”tricolor” a dezvăluit că este de părere că Marius Ştefănescu (24 de ani) nu merita să fie convocat, în contextul evoluţiilor sale din acest sezon.

Panduru l-a lăudat în trecut pe jucătorul lui Sepsi, dar sugerează de mai multe luni că acesta nu s-a dezvoltat aşa cum era de aşteptat după stagiunea de excepţie reuşită sezonul trecut.

Panduru consideră că Ştefănescu nu trebuia convocat

Ştefănescu, în primul rând, nu trebuia să vină la echipa naţională. (n.r. de ce l-ai mai chemat?) Să te afli în treabă. Mai trebuie unul chemat, probabil. Nu trebuia chemat, el are un sezon din cale afară de slab.

Nu ştiu dacă nu are două goluri în campionat. Cred că un gol dat... nici nu ştiu când, prin iulie. Nu mai e Ştefănescu de anul trecut. (n.r. MM îi spune că a fost accidentat) Mai rău dacă a fost şi accidentat!

Nu dă goluri, sezon în care a trecut aşa, neobservat, nu ai ce să cauţi la echipa naţională”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Marius Ştefănescu nu s-a aflat iniţial pe lista de convocări a lui Edi Iordănescu, dar a profitat de accidentarea lui Mario Camora şi a fost chemat de Edi Iordănescu în locul său.

La meciul cu Andorra, cu Raul Opruţ şi Ştefănescu fundaşi stânga de meserie, Iordănescu a decis să joace cu Sorescu pe acel post, iar pe jucătorul lui Sepsi nici nu l-a inclus în lot.

Afla mai multe despre: marius ştefănescu 

viewscnt
Articole similare