Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea îi cere ajutor FCSB-ului! Cei doi jucători pe care îi doreşte de urgenţă la Târgovişte

Toni Petrea îi cere ajutor FCSB-ului! Cei doi jucători pe care îi doreşte de urgenţă la Târgoviştegalerie foto

Chindia Targoviste

Comentarii

Miercuri, Chindia a anunţat oficial că a ajuns la unn acord cu Toni Petrea (47 de ani) pentru preluarea băncii tehnice a echipei. Proaspăt ajuns la Târgovişte, fostul antrenor de la FCSB deja plănuieşte să ceară ajutorul fostei echipe, pentru a transfera doi jucători.

După 10 etape în care nu a reuşit să obţină nicio victorie, conducerea Chindiei Târgovişte s-a decis că a venit momentul ca Adrian Mihalcea să fie înlocuit.

Fostul antrenor al codaşei Ligii 1 şi-a anunţat plecarea în urma înfrângerii cu U Cluj şi a lăsat echipa în cea mai proastă situaţie posibilă: pe ultimul loc şi fără vreo victorie.

Aşadar, şefii de la Târgovişte au început să ia legătură cu diverşi antrenori care au mai luptat în trecut împotriva retrogradării, în frunte cu Mircea Rednic.

”Puriul” a fost primul tehnician contactat, dar cele două părţi nu au putut ajunge la un acord, astfel că cei de la Chindia au decis să meargă în altă direcţie

Însă nimeni nu se aştepta la numirea care avea să urmeze la Târgovişte. Dacă era anticipat ca un ”smurd” să fie adus pentru codaşa Ligii 1, antrenorul numit a fost de un cu totul alt fel.

Toni Petrea a fost instalat pe banca tehnică a Chinidiei, aceasta devenind doar a doua echipă pe care fostul tehnician de la FCSB o conduce din postura de antrenor principal.

Toni Petrea îi cere ajutor FCSB-ului

Numirea sa este oarecum bizară întrucât Petrea s-a luptat pentru titlu la Bucureşti, iar la Târgovişte se va lupta împotriva retrogradării.

În orice caz, proaspă ajuns la Chindia, antrenorul de 47 de ani deja ia în calcul opţiuni pentru a îşi întări lotul şi doreşte să îşi folosească relaţiile de la FCSB.

Conform Playsport, Petrea îi are în vizor pe Ianis Stoica, fotbalist care îşi doreşte să plece pentru a prinde mai multe minute, şi Marco Dulca, jucător pe care Becali deja a afirmat că îl va trimite înapoi la Chindia.

Sursa citată notează că noul antrenor al târgoviştenilor ar fi dornic să aducă mai mulţi jucători de la fosta echipă, dar că, deocamdată, trebuie să ia legătura cu foştii colaboratori.

Atât Stoica, cât şi Dulca au ajuns să încălzească banca la FCSB, iar orice alt fotbalist care ar fi dornic să plece de la Bucureşti ar avea şanse realiste de a ajunge la Târgovişte, unde ar colabora cu fostul antrenor.

Iar Petrea speră că fosta sa echipă va fi dispusă să îl ajute pentru a o salva pe Chindia de la retrogradare.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: chindia 

viewscnt
Articole similare