Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitura dată peste noapte de Hagi! Transferul de un milion de euro, rezolvat în câteva ore: ”Am plecat cu un ghiozdan în spate, atât” | EXCLUSIV

Lovitura dată peste noapte de Hagi! Transferul de un milion de euro, rezolvat în câteva ore: ”Am plecat cu un ghiozdan în spate, atât” | EXCLUSIVgalerie foto

Farul Constanța

Comentarii

În urmă cu aproape un an, Gică Hagi a dat o lovitură importantă pe piaţa transferurilor, reuşind să îl vândă pe Virgil Ghiţă (24 de ani) Cracoviei, pentru 1,2 milioane de euro. Fotbalistul a povestit, pentru Orange Sport, cum s-a materializat peste noapte mutarea.

La finalul lui februarie 2022, Gică Hagi îşi dădea acordul pentru plecarea unuia dintre cei mai importanţi fotbalişti ai echipei sale, deşi nu avea cum să îl înlocuiască pe acesta.

Perioada de mercato din România se încheiase de mai mult timp, dar în Polonia încă era deschisă, iar cei de la Cracovia au decis să profite de ultimele zile din aceasta.

”Mâine e ultima zi de transferuri, dacă vrei, bine, dacă nu, nu”

Formaţia poloneză i-a făcut o ofertă de 1,2 milioane de euro lui Gică Hagi, cu doar o zi rămasă din perioada de mercato, pentru Virgil Ghiţă, fundaş care debutase şi la naţională cu un an înainte.

”Regele” a acceptat oferta în seara meciului câştigat de Farul cu FCSB, pe 27 pe februarie, şi l-a informat pe Ghiţă în urma partidei, în care acesta a şi marcat, că poate pleca în Polonia.

Într-un interviu cu Orange Sport, fundaşul a povestit cum nu a stat prea mult pe gânduri, şi-a luat ghiozdanul în spate şi a plecat următoarea zi la Cracovia, pentru a completa transferul.

Lovitura dată peste noapte de Gică Hagi

Mutarea a fost atât de bruscă încât fundaşul a fost nevoit să se antreneze cu ghetele unui coechipier în primele trei zile în Polonia!

În România deja se terminase fereastra de transferuri şi nu mă mai gândeam. A fost meci cu FCSB, am şi înscris, am bătut, eram super fericiţi.

Şi Mister a venit la mine şi mi-a spus că am ofertă de la Cracovia, a zis că <<la ei e mâine ultima zi de transferuri, pe 28 februarie, dacă vrei, bine, dacă nu, nu, stăm şi vedem la vară>>.

Am zis <<Mister, lăsaţi-mă să fac un duş, vorbesc cu familia şi după aia mai vorbim>>. Eu m-am gândit prima dată că oferta e pentru la vară.

Am plecat la Cracovia cu un ghiozdan în spate, nici măcar ghete nu aveam, aveam ghiozdanul de cantonament şi treningul de la Farul.

Trei zile am făcut antrenament cu ghetele unui coleg”, a povestit Virgil Ghiţă, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: virgil ghiţă 

viewscnt
Articole similare