You are here:

FOTO | Mesaj pentru Şumudică, în Rapid - U Cluj! Ce banner a apărut în peluză, la o lună de la "înţepătura" galeriei

FOTO | Mesaj pentru Şumudică, în Rapid - U Cluj! Ce banner a apărut în peluză, la o lună de la "înţepătura" galerieigalerie foto

Rapid

Comentarii

Antrenorul de la Rapid, Marius Şumudică, a fost primit cu un nou banner de galerie, la o lună de la mesajul controversat adresat actualului tehnician din Giuleşti.

Galeria a avut un alt mesaj pentru Marius Şumudică! Ce banner a apărut în peluză, la Rapid - U Cluj, din Superliga

Rapid - U Cluj s-a jucat în etapa a noua din Superliga, iar meciul a marcat revenirea lui Marius Şumudică în Giuleşti, după cele patru puncte câştigate în deplasare, cu Poli Iaşi şi Universitatea Craiova. 

A fost o revenire emoţionantă pentru Marius Şumudică, cel care a aşteptat clipa în care îşi va conduce echipa de suflet în faţa fanilor. Dacă în urmă cu o lună a fost "înţepat" de o facţiune a galeriei rapidiste, acum situaţia a fost alta. 

În galerie a fost afişat un banner special pentru actualul antrenor: "Bine ai revenit acasă, Şumi!", semn că principalul are susţinerea tuturor pentru a-i face fericiţi pe "vişinii". 

Foto: Bannerul adresat lui Marius Şumudică, în Rapid - U Cluj, în etapa a noua din Superliga

Foto: Marius Şumudică, "urecheat" de galerie în urmă cu o lună, când Neil Lennon încă era antrenor

Marius Şumudică ar fi vrut să-i introducă pe Boupendza şi N'Jie în Rapid - U Cluj

"Sunt clipe de fericire, clipe de neuitat. Sunt trăiri intense, revin pe Giuleşti, îmi doresc foarte mult să arătăm bine. Dacă aţi văzut, în primul 11 apar Tobias şi Grameni, doi jucători care s-au antrenat foarte puţin cu noi, dar au valoare. Nu ne va fi uşor, întâlnim o echipă care are un antrenor foarte bun. Trebuie să ne ridicăm la nivelul lor ca agresivitate, ca dorinţă de victorie. Sperăm ca publicul să ne poarte pe aripi spre ţelul comun şi anume trei puncte.

(n.r. - despre Aaron Boupendza şi Clinton N'Jie) Din punctul meu de vedere, jucau amândoi (n.r. - dar nu le-a sosit cartea verde)! Noi, când i-am adus... am oameni abilitaţi, au dat test, am văzut la ce capacitate se află. Cel puţin unul dintre ei juca titular. 

V-am spus de Tobias şi Grameni, nu e uşor să schimbi patru inşi într-o echipă. Ne lovim de această birocraţie, o respectăm, sunt două transferuri foarte importante şi, cu siguranţă, vor creşte calitatea echipei noastre", a declarat Marius Şumudică, în clipele premergătoare meciului Rapid - U Cluj, din Superliga. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: banner marius sumudicamarius sumudica rapidrapid u cluj 

viewscnt
Articole similare