You are here:

Semifinala Olanda - Anglia, de la EURO 2024, l-a dezgustat pe Panduru! "Dacă ăsta e fotbal, să se spele cu el pe cap. Bătaie de joc"

Semifinala Olanda - Anglia, de la EURO 2024, l-a dezgustat pe Panduru! "Dacă ăsta e fotbal, să se spele cu el pe cap. Bătaie de joc"

EURO

Comentarii

Basarab Panduru şi MM Stoica au urmărit semifinala de la EURO 2024 dintre Olanda şi Anglia. Cei doi oameni de fotbal au rămas cu un gust amar după repriza secundă făcută de cele două semifinaliste ale Campionatului European.

Panduru, în special, nu a fost un fan al actului secund al partidei care a decis adversara Spaniei din finala Campionatului European din Germania.

În prima repriză, ambele echipe au reuşit să marcheze. Golul batavilor a venit prin Xavi Simons, care a prins un şut din afara careului. Harry Kane a scos un penalty, la intervenţia neglijentă a lui Dumfries. Golgheterul englezilor a reuşit să transforme de la 11 metri. Ollie Watkins l-a înlocuit pe golgheterul din campionatul Germaniei şi a reuşit să înscrie golul calificării pentru naţionala lui Gareth Southgate.

Panduru este nemulţumit de abordarea celor două echipe din repriza secundă. Maniera în care Olanda a refuzat să joace acelaşi fotbal ofensiv arătat până acum la acest turneu final nu a fost pe placul fostului internaţional român.

Basarab Panduru: "Dacă ăsta e fotbal, atunci să se spele cu el pe cap"

"Nu ştiu ce mai e corect la acest EURO. Repriza a doua a fost una dintre cele mai urâte, că au mai fost reprize urâte, dar a doua a fost să nu te uiţi. Nu poţi să te uiţi la asemenea fotbal. Dacă ăsta e fotbal, atunci să se spele cu el pe cap, că asta este. Eu nu înţeleg fotbalul ăsta. 

Olanda plânge la sfârşit, Olanda care nu vrea să joace absolut nimic în repriza a doua, dădea pase înapoi. Nu am văzut atâtea pase înapoi în viaţa mea, să nu vrei să joci fotbal, să dai doar pase înapoi, să nu te intereseze fotbalul. Nu înţeleg fotbalul din repriza a doua, că în prima repriză totuşi s-a mai jucat ceva, dar fotbalul din repriza a doua a fost în bătaie de joc.", a declarat Basarab Panduru, la Prima Sport.

MM Stoica a intervenit şi a spus că este mulţumit de reuşita lui Watkins, care a prevenit intrarea partidei în prelungiri. "Mă gândeam cu groază la prelungiri, dacă a doua parte a jocului a fost atât de fadă", a spus MM Stoica.

Oficialul de la FCSB s-a legat şi de jocul mediocru prestat de Jude Bellingham, "decarul" naţionalei Angliei. "Cât de slab poate să joace Bellingham, astăzi l-am văzut în prelungiri cum a făcut o cursă în bandă şi a scos un fault", a mai spus Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: mm stoicabasarab panduruangliaeuro 2024olanda 

viewscnt
Articole similare