Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Şi-a simţit sfârşitul aproape". Cuvinte copleşitoare spuse de Rudel Obreja soţiei înainte să moară: "Aşa mi-a zis şi aşa a fost"

"Şi-a simţit sfârşitul aproape". Cuvinte copleşitoare spuse de Rudel Obreja soţiei înainte să moară: "Aşa mi-a zis şi aşa a fost"

Diverse

Comentarii

Fostul pugilist Rudel Obreja, fost preşedinte al Federaţiei Române de Box (FR Box), a murit, duminică, la vârsta de 57 de ani. Soţia sa a dezvăluit ce discuţie a purtat cu el, înainte de deces.

Ce i-a spus Rudel Obreja soţiei în ultimele clipe de viaţă

Antonia Obreja, soţia fostului campion al României, susţine că Rudel Obreja i-a dezvăluit că nu a rămas cu resentimente faţă de cei pe care-i consideră vinovaţi pentru situaţia în care se afla. 

”A plecat împăcat cu toată lumea. Nu mai purta nimănui niciun fel de pică. Ba chiar mi-a spus că îşi doreşte ca Dumnezeu să-i ierte pe călăii săi! `I-am iertat pe toţi`, aşa mi-a zis!

Şi-a simţit sfârşitul aproape. Nu voi uita niciodată cum mi-a zis că urmează să ne părăsească. `Eu astăzi voi pleca!`. Şi aşa a şi fost! Şi-a simţit sfârşitul aproape. Nu voi uita niciodată cum mi-a zis că urmează să ne părăsească. 'Eu astăzi voi pleca!'. Şi aşa a şi fost!”, a spus Antonia Obreja pentru Playtech.

Născut pe 6 august 1965 la Galaţi, Rudel Obreja a fost medaliat cu bronz la Campionatul Mondialul din 1989 şi cu argint la Europeanul din 1989.

De asemenea, a fost multiplu câştigător al Centurii de Aur şi al titlului naţional.

În aprilie 2022, Rudel Obreja a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute.

În octombrie, Tribunalul Ilfov a decis că poate fi întreruptă executarea pedepsei, Obreja solicitând acest lucru deoarece avea cancer cu metastaze şi dorea să se trateze corespunzător.

Afla mai multe despre: rudel obrejaantonia obreja 

viewscnt
Articole similare