You are here:

Şumudică a dezvăluit diferenţa faţă de cum arăta Rapid cu Lennon, însă Panduru l-a contrazis: "Dacă e aşa, s-a dus naibii fotbalul"

Şumudică a dezvăluit diferenţa faţă de cum arăta Rapid cu Lennon, însă Panduru l-a contrazis: "Dacă e aşa, s-a dus naibii fotbalul"

Rapid

Comentarii

Rapid a fost modestă în derby-ul cu FCSB, iar antrenorul Marius Şumudică a explicat ce sistem abordează la echipa vişinie. Totuşi, Basarab Panduru şi Marius Baciu l-au contrazis, pentru felul în care Rapid a arătat pe Arena Naţională.

Marius Şumudică a comparat Rapidul său cu cel al lui Neil Lennon: "El juca aşa. E o diferenţă"

Rapid nu a putut emite pretenţii pe Arena Naţională cu FCSB, în remiza 0-0. Dumitru Dragomir şi Victor Becali consideră că giuleştenii nu pot emite pretenţii pentru titlu, iar Marius Şumudică a spus cum gândeşte jocul la Rapid. 

Şumi foloseşte un sistem 3-4-3, diferit faţă de ce a făcut Neil Lennon la Rapid. În ciuda explicaţiilor sale, Darius Olaru a fost surprins că adversara a fost defensivă în derby

"Mi-a plăcut să am o echipă echilibrată mereu, că Dumnezeu îţi dă un punct la începutul meciului mereu. Am preluat din mers echipa şi voi clădi ceva. Lennon juca un sistem 3-5-2 sau pe faza de apărare 5-3-2. El juca fără benzi. 

Eu folosesc 3-4-3, am doi jucători care joacă... Astea sunt secretele, e o diferenţă. Eu joc cu Petrila. Este un sistem ofensiv, care se poate transforma şi în 5-4-1 defensiv, dar eu am preferat să blochez mijlocul, că dacă o duceau la margine care e problema? Au atacant mic. Olaru e unul dintre cei mai buni jucători ai campionatului şi am vrut să blochez mijlocul", a spus Marius Şumudică despre felul în care gândeşte sistemul de joc la Rapid. 

Basarab Panduru şi Marius Baciu l-au contrazis pentru ce au văzut în FCSB - Rapid

Cei doi experţi n-au fost de acord cu Marius Şumudică, cel care a fost combătut cu prestaţia defensivă pe care a avut-o Rapid în derby-ul cu FCSB, scor 0-0. 

"Tu eşti de acord? Să explic mai bine. Este 3-4-3, iar ăia de la Leverkusen jucau cu cinci în sezonul în care au luat titul. 

Care 3-4-3 (n.r. - la Rapid), că dacă ăsta e 3-4-3 s-a dus naibii fotbalul! Ăsta e 5-3-2 în cel mai frumos mod, 5-4-1, 5-2-3. Când apare Onea la o centrare de pe partea stângă la bara a doua? Niciodată în viaţa lui. Azi niciodată nu ai avut posibilitatea să fii în trei fundaşi", a spus expertul Basarab Panduru, la Prima Sport. 

Fostul fundaş de la Steaua, Marius Baciu, a împărtăşit opinia lui Basarab Panduru: "Eu am văzut cu cinci, nu am văzut azi ce zice Şumi. El a zis că joacă 3-4-3, dar a stat în cinci tot timpul, Onea şi Borza au stat în interior tot timpul. 

S-a cam contrazis cu ce a spus. Eu nu prea am văzut 3-4-3 azi. Eu cred că a vrut să zică defensiv cu cinci şi ofensiv cu trei, dar azi nu a putut juca în trei fundaşi", a spus fostul fotbalist. 

FCSB a făcut 20 de puncte şi este pe locul 6, în timp ce Rapid are 17 puncte şi ocupă poziţia a 10-a.

 

Afla mai multe despre: basarab pandurumarius sumudicaneil lennon,  

viewscnt
Articole similare