Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sunt 4 milioane aici". Lista de transferuri a Rapidului care a uimit în direct, cu 10 fotbalişti de la CFR, Craiova sau Farul: "Păi, au zis că au buget"

"Sunt 4 milioane aici". Lista de transferuri a Rapidului care a uimit în direct, cu 10 fotbalişti de la CFR, Craiova sau Farul: "Păi, au zis că au buget"

Rapid

Comentarii

Fostul atacant de la Rapid Bucureşti, Viorel Moldovan, a aflat despre intenţia giuleştenilor de a cheltui pentru transferuri şi a făcut o listă impresionantă cu fotbalişti, care ar trebui cumpăraţi din Superligă.

Viorel Moldovan a redat o listă impresionantă de transferuri la Rapid Bucureşti, cu 10 fotbalişti

Pretenţiile lui Dan Şucu şi Victor Angelescu cresc din noul sezon, în care antrenorul Adrian Mutu va fi sub presiunea obiectivelor. După ce au ratat Cupa României în actuala stagiune, dar au ajuns în play-off, conducătorii au pus la bătaie un buget mare de transferuri, pentru perioada de mercato din vară. 

Lui Adrian Mutu şi preşedintelui Daniel Niculae le va reveni responsabilitatea celor aleşi pentru a semna cu Rapid Bucureşti, în condiţiile în care puţine dintre transferurile pentru acest sezon au confirmat. 

Iulian Cristea, Răzvan Oaidă şi Constantin Grameni sunt ţinte pentru Rapid Bucureşti, iar lista dorinţelor a fost completată de Viorel Moldovan. 

Într-un sistem 4-3-3, fostul antrenor de la Petrolul sau Auxerre a identicat posturile pe care Adi Mutu trebuie să se întărească şi a anunţat ce fotbalişti importanţi din Superligă ar trebui transferaţi. 

"Duarte de la U Craiova 1948. Yuri, de la CFR. Fundaş lateral stânga, unde-l ai pe Morais, care are o vârstă... Borza, de la Farul. La mijlocul terenului aduci un Boateng de la CFR, îl aduci pe Grameni, dar bagi mâna în buzunar, că are viziune, face, când pune piciorul pe minge ştie jocul. Artean, care e un jucător polivalent, esenţial pentru Farul Constanţa şi îţi acoperă trei posturi", a spus Viorel Moldovan, moment în care Silviu Tudor Samuilă a intervenit. 

"Păi, ai zis 4 milioane până acum!", a spus moderatorul Orange Sport, iar fostul atacant rapidist a continuat.  

"Păi, au zis că au buget! Eu aşa văd lucrurile. Ai nevoie de Ştefănescu, de la Sepsi. Ivan, de la Craiova, Alibec, vârf central de la Farul şi îţi faci echipă. Mai e un copil interesant, Rareş Pop (n.r. - UTA Arad), under", a încheiat Viorel Moldovan. 

FCSB - Rapid este în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, în ultima etapă a play-off-ului Superligii

Afla mai multe despre: viorel moldovanlista transferuri rapid bucurestirapid bucurestitransferuri rapid bucuresti 

viewscnt
Articole similare