Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tragedie în fotbalul juvenil! Şase tineri fotbalişti, loviţi de un autoturism pe trecerea de pietoni. Unul a decedat. Şoferul nu are permis de conducere şi era băut

Tragedie în fotbalul juvenil! Şase tineri fotbalişti, loviţi de un autoturism pe trecerea de pietoni. Unul a decedat. Şoferul nu are permis de conducere şi era băut

Fotbal intern

Comentarii

Şase copii au fost loviţi de un autoturism, miercuri seară, în timp ce se aflau pe o trecere de pietoni, în municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara. Jiul Petrosani 1919 susţine că micii sportivi erau legitimaţi ai clubului de fotbal. Şoferul, un tânăr de 19 ani, a fugit de la locul accidentului, fiind găsit ulterior de poliţişti. El nu are permis de conducere şi era băut.

Cei şase copii au fost loviţi de un autoturism, miercuri seară, în timp ce se aflau pe o trecere de pietoni, în municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara.

Un copil dintre cei şase care au fost loviţi miercuri seară pe o trecere de pietoni din municipiul Petroşani a murit, a anunţat Poliţia din Hunedoara. Copilul avea 11 ani şi era internat la spitalul din Petrosani, la ATI. 

Copiii au între 11 şi 14 ani.

Încadrarea juridică, în cazul şoferului vinovat se schimbă în ucidere din culpă.

”Conducătorul auto a prezentat o concentraţie la etilotest de 0,81 mg/l, alcool pur în aerul expirat, şi a fost condus la unitatea medicală din Petroşani, în vederea recoltării probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei”, a informat IPJ Hunedoara.

De asemenea, doi dintre cei trei tineri fotbalişti, implicaţi în accidentul din Petroşani care au fost transferaţi la Timişoara sunt internaţi la Spitalul de Copii cu fracturi la picioare şi leziuni la cap, iar cel de-al treilea se află la Spitalul Judeţean Timişoara unde este internat la Secţia ATI, în stare gravă, intubat.

Ce a transmis Jiul Petrosani 1919

"Cu greu ne gãsim cuvintele, dupã tragedia petrecutã asearã în apropierea stadionului "Petre Libardi", unde în jurul orei 22:00 un autoturism a acroşat pe trecerea de pietoni 7 copii, care veneau de la serbarea de sfârşit de an organizatã de cãtre JIUL PETROŞANI & ŞCOALA DE FOTBAL "DAMIAN MILITARU".

Din cei şapte micuţi fotbalişti care jucau sub culorile alb-negre ale clubului nostru, din pãcate, unu dintre ei a decedat astãzi la spitalul municipal Petroşani, iar alţi trei sunt în stare gravã la Timişoara.

Avem un dispreţ uriaş pentru şoferul în vârstã de 19 ani care a produs tragedia, el nefiind posesorul unui carnet de conducere,  dar şi sub influenţa alcoolului a fugit de la locul accidentului, fiind prins la cãtiva kilometrii de unde s-a întamplat nenorocirea. Sperãm din inimã cã acest individ sã fie cât mai aspru pedepsit de autoritãţile din Petroşani.

Facem un apel cãtre toţi urmãritorii paginii şi nu numai: Nu doar în perioada sãrbãtorilor, ci în fiecare zi, pãstraţi-vã mintea treazã şi apelaţi la coerenţã, pentru cã poate salva vieţi!

Odihneşte-te în pace, Cosmin Popan! Condoleanţe familiei!

În acelaşi timp vrem sã le transmitem un gând bun celorlalte familii încercate greu în acest moment, şi multa sãnãtate juniorilor pe care îi aşteptãm sã se facã bine şi sã revinã cat mai curând pe gazon. 

SUNTEM ALÃTURI DE VOI!". 

Afla mai multe despre: fotbalisti lovitiri pe trecerea de pietoni 

viewscnt
Articole similare