Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Uimitor! MM Stoica, de acord ca FCSB să joace la Craiova un meci considerat acasă! "Fotbalul e făcut pentru spectatori" | EXCLUSIV

Uimitor! MM Stoica, de acord ca FCSB să joace la Craiova un meci considerat acasă! "Fotbalul e făcut pentru spectatori" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, ar fi de acord şi cu o soluţie de avarie, dacă echipa nu va găsi un stadion convenabil în Bucureşti, pentru meciul cu Universitatea Craiova, din etapa a opta.

"Ion Oblemenco" din Craiova, casa de avarie a FCSB? Varianta cu care MM Stoica e de acord

Oficialii de la FCSB sunt nevoiţi să găsească mereu un stadion pentru disputarea partidelor de acasă. Cu Arena Naţională blocată momentan, întrucât cel mai mare stadion al ţării a organizat mai multe evenimente, FCSB s-ar putea lovi de o problemă şi pe Stadionul Steaua, la începutul lunii septembrie, întrucât Steaua evoluează acasă cu echipa de rugby, contra lui CSM Constanţa. 

Deşi a reuşit să joace în Ghencea cu FCSB, iar joi cu Nordsjaelland, datele problemei se schimbă în săptămânile următoare.

În weekend-ul 2-3 septembrie, FCSB o primeşte acasă, în etapa a opta din Superligă, pe Universitatea Craiova. 

Dacă în Bucureşti nu se va găsi o variantă convenabilă, în condiţiile în care FCSB s-a plâns de terenul de joc de pe arena de la "Arcul de Triumf", MM Stoica ar fi de acord ca meciul cu Universitatea să se dispute chiar la Craiova. 

"Dacă nu jucăm nici pe Arena Naţională, nici în Ghencea, aş fi de acord să jucăm la Craiova, să putem avea măcar jumătate, jumătate. Fotbalul e făcut pentru spectatori, dar până şi telespectatorii nu suportă să vadă... Cum era atunci în pandemie", a declarat MM Stoica pentru Orange Sport. 

Câte bilete s-au vândut la FCSB - Nordsjaelland, pe Stadionul Steaua

FCSB va întâlni echipa Nordsjaelland, joi, pe Stadionul Steaua, de la ora 21.30, în prima manşă a turului trei preliminar al Conference League, live text pe Orangesport.ro. 

Cu o zi înainte de partida europeană, MM Stoica a spus că biletele s-au vândut într-un ritm alert. Peste 22.000 de bilete au fost cumpărate, iar organizatorii sper să repete succesul din meciul cu CFR Cluj. 

"A fost o nebunie, mai mult de două bilete pe secundă, se blocase, lua foc site-ul de bilete. E reconfortant să vezi asta", a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb universitatea craiovafcsb stadion steauafcsb ghenceamihai stoica fcsb 

viewscnt
Articole similare