Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Primul transfer la FCSB! MM a aflat discuţia dintre Gigi Becali şi jucător: "E aproape făcut, dacă şi-a dat cuvântul" | EXCLUSIV

ULTIMA ORĂ | Primul transfer la FCSB! MM a aflat discuţia dintre Gigi Becali şi jucător: "E aproape făcut, dacă şi-a dat cuvântul" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Aministraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit că finanţatorul Gigi Becali e aproape de a realiza primul transfer al verii la echipa bucureşteană. Mijlocaşul Damjan Djokovic (33 de ani) şi-ar fi dat cuvântul să semneze.

MM Stoica a dezvăluit stadiul negocierilor dintre Gigi Becali şi fotbalistul dorit la FCSB: "Aşa înţeleg, că e aproape făcut"

Ratarea titlului în Superligă l-a făcut pe Gigi Becali să se despartă de mai mulţi fotbalişti. De la FCSB au plecat: Deian Sorescu, Joonas Tamm, Iulian Cristea, Sorin Şerban, Răzvan Oaidă, Boban Nikolov şi Billel Omrani. 

Acum finanţatorul FCSB vrea doi fundaşi centrali, un mijlocaş şi un atacant, iar primul jucător cu care ar urma să semneze e fostul mijlocaş de la CFR Cluj, Damjan Djokovic. 

În vârstă de 33 de ani, croatului i-a expirat contractul cu Al-Raed. Damjan Djokovic vine în Bucureşti, conform declaraţiei lui Gigi Becali, iar Mihai Stoica a aflat că transferul e în linie dreaptă. 

Mihai Stoica, despre transferul lui Damjan Djokovic la FCSB: "Şi-a dat cuvântul"

"Deci Gigi... Noi am jucat aşa, cu Şut, Olaru şi Edjouma. Variante la Ejdouma şi Olaru erau Tavi, improvizaţie, Oaidă şi Nikolov. Gigi a zis <<Vreau alt gen de jucător. Îl vreau pe Djokovic. Nu-l vreau pe Nikolov, îl vreau pe Djokovic>>. 

E un alt tip de jucător, care a jucat la echipe care joacă diferit faţă de ce jucăm noi. E un jucător foarte bun, indiscutabil. Până la 33 de ani a schimbat multe echipe, a fost titular la toate echipele la care a fost. Djokovic a jucat peste tot, în Serie B, în Turcia. 

Nu ştiu dacă se face, că Gigi vorbeşte cu el. Bănuiesc că se face (n.r. - transferul) dacă Djokovic şi-a dat cuvântul. Aşa înţeleg, că e aproape făcut. 

Nu ştiu cum se va plia la noi, dar te poţi duce în Europa să te baţi cu el în grupele Conference League. Gigi vrea două garnituri, pentru campionat şi Europa. Cum făcea Petrescu, aşa vrea şi Gigi să facă. Nu e grabă, pe 15-16 iulie e meci în campionat", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

  • Damjan Djokovic a câştigat patru campionate în România cu CFR Cluj şi ar mări lista fotbaliştilor cu trecut în Gruia care vin la FCSB. 
  • 30 de meciuri a jucat în acest sezon.

De asemenea, în direct Mihai Stoica a intrat într-un subiect sensibil pentru Ovidiu Burcă, iar antrenorul dinamovist a răspuns. 

Afla mai multe despre: damjan djokovictransfer damjan djokovic fcsbmihai stoica 

viewscnt
Articole similare