Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vis de campioană: ridică tone şi vrea să joace în videoclip cu Puya! "Cânt destul în baie, acolo se aude bine"

Vis de campioană: ridică tone şi vrea să joace în videoclip cu Puya! "Cânt destul în baie, acolo se aude bine"

Sporturi

Comentarii

Muzica e marea pasiunea a triplei campioane europene la haltere, Mihaela Cambei.

Cea mai valoroasă halterofilă europeană a anului 2023, deţinătoare a tuturor recordurilor „Bătrânului Continent” la categoria 49 de kilograme şi dublă vicecampioană mondială, Mihaela Cambei, are o pasiune fără de care nu poate trăi: muzica.

„Din bagajul meu nu lipseşte niciodată boxa. Pe lângă echipamentul de concurs e boxa, pentru că eu ascult muzică mai tot timpul. Am peste 200 de melodii, când aud una care-mi place o dau la descărcare. Şi mai stau seara şi mai caut melodii noi”, a declarat Mihaela Cambei, campioană europeană haltere, pentru Sportsnet. 

Dintre artiştii români, cel mai mult îi place Puya şi recunoaşte că dacă ar fi avut voce, acum am fi văzut-o în concerte.

„Dintre români, Puya îmi place. Mi-ar plăcea într-un videoclip cu el. Voce n-am, dar mi-ar fi plăcut să am, ca să cânt. Dar cânt destul în baie, acolo se aude bine” - Mihaela Cambei, campioană europeană haltere

Chiar dacă spune că nu crede în horoscop, este foarte mândră de zodia ei.

„Sunt scorpion şi eu zic că-i foarte bine. Pentru că e o zodie foarte puternică, o zodie care depăşeşte cam toate zodiile, e destul de ambiţioasă şi când îşi propune ceva se întâmplă. Nu mă uit niciodată în horoscop înainte de concurs, că dacă dă ceva ce nu-mi place, după aia...” – Mihaela Cambei, campioană europeană haltere

Pentru a îndepărta ghinionul are o superstiţie pe care o respectă cu sfinţenie: nu-şi schimbă niciodată dresul câştigător.

„Nu prea am superstiţii. De fapt cred că e doar dresul. Pentru că nu mi-l schimb niciodată” – Mihaela Cambei, campioană europeană haltere.

Pentru a-şi împlini visul olimpic, Mihaela Cambei se antrenează câte patru ore pe zi.

„Ridic tone, nu am calculat niciodată. Pe noi dacă ne vezi, cred că toată ziua în oglindă mai facem un smuls, un aruncat. Din obişnuinţă” – Mihaela Cambei, campioană europeană haltere.

Intrată deja în ultima parte a pregătirii Jocurilor Olimpice, Mihaela ştie ce va face după ce se va întoarce de acolo cu medalia.

„Mă duc acasă după ce termin cu Jocurile Olimpice. Îmi fac ai mei toate poftele şi voi mânca acasă mâncarea care-mi place cel mai mult: cartofii prăjiţi, dar făcuţi moi, de casă, cu aripioare şi cu varză murată. Şi şuncă” – Mihaela Cambei, campioană europeană haltere.

Afla mai multe despre: mihaela cambeimihaela cambei haltere 

viewscnt
Articole similare