Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost arestat pentru vandalizarea unei camere de hotel! Avocatul sportivului a spus că se confruntă cu probleme grave de sănătate mintală

A fost arestat pentru vandalizarea unei camere de hotel! Avocatul sportivului a spus că se confruntă cu probleme grave de sănătate mintală

Sporturi

Comentarii

Boxerul american Ryan Garcia a fost arestat sâmbătă de către poliţia din Beverly Hills după ce a vandalizat camera de hotel, producând daune majore.

Ryan Garcia a fost arestat pentru vandalizarea unei camere de hotel

Ryan Garcia (25 de ani) a fost arestat sâmbătă, în jurul orei 17:45, în urma unui apel telefoni al unui şofer care tocmai îl lăsase pe boxer la hotelul Waldorf Astoria, din Beverly Hills, (CA). Potrivit comandantului poliţiei, prejudiciul produs de Ryan Garcia s-ar ridica la 15.000 de dolari (aproximativ 17.750 euro).

Garcia a declarat că se afla în stare de ebrietate şi a comis faptele într-un context în care se afla într-o stare de vulnerabilitate emoţională, pentru că tocmai îi fuseseră aduse la cunoştinţă „ştiri devastatoare” referitoare la starea de sănătate a mamei sale.

Avocatul boxerului american a ţinut să precizeze că Garcia se confruntă şi cu probleme grave de sănătate mintală: „Sprijinul şi înţelegerea fanilor şi a publicului sunt esenţiale, deoarece Ryan se confruntă cu provocări personale. Lucrăm cu sârguinţă pentru a-i oferi resursele de care are nevoie. Echipa noastră se angajează să se asigure că primeşte ajutorul şi îngrijirea corespunzătoare pentru a se asigura bunăstarea sa imediată şi pe termen lung Cerem sprijin şi compasiune în continuare, deoarece Ryan se concentrează asupra familiei şi sănătăţii sale în acest moment”, a declarat Darin Chavez, avocatul lui Garcia.

Ryan Garcia se mai confruntă şi cu o altă problemă, de natură sportivă: riscă să fe suspendat de Comisia Atletică din New York, după ce a ieşit pozitiv la ostarină la un test efectuat înaintea lupte câştigate în faţa lui Devin Haney, în aprilie.

Afla mai multe despre: ryan garciaryan garcia box 

viewscnt
Articole similare