adplus-dvertising
You are here:

"A plecat". Clubul a bătut palma cu FCSB şi cu jucătorul! Oferta, acceptată | EXCLUSIV

"A plecat". Clubul a bătut palma cu FCSB şi cu jucătorul! Oferta, acceptată | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În contextul negocierilor dintre FCSB şi Videoton pentru Malcom Edjouma, Mihai Stoica (57 de ani) a adus aminte de transferul eşuat al lui Dragoş Nedelcu în Ungaria, la ceeaşi echipă care-l vrea acum pe mijlocaşul francez.

La începutul lui 2020, FCSB a negociat şi s-a înţeles cu Videoton, echipă din Ungaria care-l dorea pe Dragoş Nedelcu. Gigi Becali a acceptat oferta, jucătorul a plecat să semneze după ce s-a pus de acord cu clubul în privinţa salariului, dar mutarea a picat în ultima clipă.

"A plecat". Clubul a bătut palma cu FCSB şi cu jucătorul! Oferta, acceptată | EXCLUSIV

Mihai Stoica a dezvăluit la Orange Sport negocierile dintre FCSB şi Videoton, echipă din Ungaria, pentru Malcom Edjouma. Ungurii îl vor pe Edjouma şi au oferit un milion de euro, iar cluburile negociază să bată palma pentru ca dorinţa maghiarilor să devină realitate.

În contextul în care a fost pus să comenteze posibila mutare a lui Malcom Edjouma, Mihai Stoica şi-a adus aminte de transferul ratat al lui Dragoş Nedelcu la aceeaşi echipă din Ungaria. "Nu-mi place să vorbesc despre ceva care nu se ştie dacă se va materializa. Deocamdată sunt discuţii, de la discuţii până când se va parafează actele e cale lungă.

La Nedelcu ne înţelesesem cu clubul, Nedelcu se înţelesese cu ei pentru salariu. A plecat acolo, a văzut tot, i-a convenit tot şi nu a mai semnat. A zis că simţea că nu trebuie să semneze. A fost un feeling de moment, fără niciun motiv. Oamenii au fost super serioşi. L-am întrebat 'Ce nu ţi-a convenit?' Mi-a convenit tot. Ak, ok", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Gigi Becali a plătit două milioane de euro în schimbul lui Dragoş Nedelcu şi tot atât solicita în schimbul său când a negociat cu Videoton. După ce a refuzat să mai semneze cu ungurii, Nedelcu a plecat sub formă de împrumutu în vara lui 2021 la Fortuna Dusseldorf, în Germania, dar a rezistat doar şase luni.

În prezent, Dragoş Nedelcu joacă pentru Farul, club unde a ajuns liber de contract în vară.

Recent, în vara lui 2022, o echipă din Ungaria l-a dorit şi pe Florin Tănase, fostul căpitan al FCSB care a semnat cu Al-Jazira, în Emiratele Arabe Unite.

  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Dragoş Nedelcu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare