Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ai veni spectator la un meci al FCSB în Ghencea?". Primul fotbalist de la Steaua care recunoaşte! "Da, de ce nu? Am prieteni acolo"

"Ai veni spectator la un meci al FCSB în Ghencea?". Primul fotbalist de la Steaua care recunoaşte! "Da, de ce nu? Am prieteni acolo"

FCSB

Comentarii

Alex Buziuc (29 de ani) a semnat cu CSA Steaua Bucureşti, după ce a retrogradat cu CS Mioveni. După ce a jucat şi la FCSB, atacantul a recunoscut că sosirea în Ghencea a fostei echipe nu l-ar deranja.

Alex Buziuc a dezvăluit cum l-a convins Steaua să semneze

Evacuat rapid de la FCSB după ce nu l-a convins pe Gigi Becali în sezonul 2020-2021, când a marcat doar două goluri, Alex Buziuc a fost convins de Steaua Bucureşti să atace în tricoul roş-albastru promovarea în Superliga. 

"E bine să mă întorc. Am ales pentru proiectul propus şi pentru dorinţa de a promova, pentru condiţiile din acest club. Sunt ambiţii mari, se încearcă să se rezolve cu privatizare. E mult spus că mi s-a promis, ci că sunt discuţii avansate, se lucrează la chestia asta şi sper să reuşim. Cred că în urma discuţiilor avute cu conducerea şi cu jucătorii, în proporţie de 90% se va rezolva.

Prin proiectul propus, condiţiile, terenul de antrenament, partea financiară care e la zi m-au convins. Am considerat că în Liga 2 e unul dintre cele mai bune proiecte", a declarat Alexandru Buziuc. 

În mijlocul controverselor cu Stadionul Steaua, Alex Buziuc nu s-ar împotrivi sosirii FCSB în Ghencea

Atacantul a admis că nu s-ar arăta deranjat ca Steaua să împartă arena din Ghencea cu FCSB şi că este concentrat doar pe obiectivul promovării. De asemenea, a recunoscut că ar veni să-i vadă la treabă pe foştii săi colegi de la echipa finanţată de Gigi Becali, pentru că a rămas în relaţii bune cu anumiţi jucători. 

"(n.r. - Ce sentiment ai avea dacă s-ar împărţi stadionul cu FCSB?) Nu am nicio problemă, nu mă deranjează pe mine. Pentru mine contează că sunt aici şi să-mi ajut echipa să termine pe locurile 1-2. De preferat ar fi locul 1, ca la final să ne bucurăm în Liga 1. 

(n.r. - Ai veni spectator la un meci al FCSB în Ghencea?) Da, de ce nu? Am prieteni acolo, am foşti colegi cu care ţin legătura, am foşti colegi acolo, prieteni foarte bun, care sunt parte din familie. De ce nu?", a mai spus fostul atacant de la FCSB. 

La Sport Report de pe Orange Sport, Ştefan Bichir a trimis un mesaj în care a răspuns ultimelor informaţii despre FCSB pe Stadionul Steaua

Afla mai multe despre: alexandru buziucfcsb stadion steauastadion steaua 

viewscnt
Articole similare