Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andorra a produs o surpriză majoră în deplasare pe terenul naţionalei cu care România se bate la calificarea la EURO 2024! Cum arată acum clasamentul grupei

Andorra a produs o surpriză majoră în deplasare pe terenul naţionalei cu care România se bate la calificarea la EURO 2024! Cum arată acum clasamentul grupei

Echipa națională

Comentarii

Elveţia şi România s-au desprins în grupa I preliminară pentru EURO 2024, cu victorii pe linie, dar surpriza serii a fost furnizată de Andorra. Naţionala învinsă de tricolori a remizat în deplasare cu Kosovo, scor 1-1.

Andorra a dat lovitura pe terenul naţionalei cu care România se bate la calificarea la EURO 2024

Grupa I e condusă de Elveţia, care a câştigat primele două meciuri, cu Belarus, 5-0, şi Israel, 3-0, în timp ce România e pe locul secund, tot cu şase puncte, după victoriile cu cei mai slab cotaţi adversari din grupă: 2-0 cu Andorra şi 2-0 cu Belarus. 

Pe tricolori îi ajută şi rezultatele din grupă. După ce Kosovo şi Israel au remizat, scor 1-1, în prima etapă, surpriza a venit în a doua etapă. 

Pe Stadiumi Fadil Vokrri, din Pristina, Andorra a reuşit să smulgă un punct şi să încurce Kosovo, una dintre principalele candidate la calificarea la turneul final. 

Kosovarii şi-au pus primele semne de întrebare la pauză, când scorul era tot 0-0. 

După pauză, gazdele au ieşit mai bine şi au reuşit să deschidă scorul prin Zhegrova, din pasa lui Rashica, în minutul 59. 

Însă avantajul a fost de scurtă durată, întrucât naţionala din Andorra a egalat două minute mai târziu, prin Rosas, din pasa lui Alavedra. 

Deşi Kosovo a dominat până la final, naţionala lui Giresse a pierdut două puncte preţioase din drumul spre EURO 2024. 

Conform Transfermarkt, Andorra are un lot cotat la 2.4 milioane de euro, în timp ce naţionala din Kosovo e evaluată la 95 de milioane de euro. 

  • În urma rezultatelor de azi, clasamentul grupei arată astfel: 1. Kosovo - 6p, 2. România - 6p, 3. Kosovo - 2p, 4. Andorra - 1p, 5. Israel - 1p., 6 Belarus - 0p. 

Afla mai multe despre: andorra kosovoandorraromaniaromania belarus 

viewscnt
Articole similare