Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul conducerii despre revenirea la Universitatea Craiova a fotbalistului trimis departe de echipă de Mirel Rădoi: "Îl vom folosi"

Anunţul conducerii despre revenirea la Universitatea Craiova a fotbalistului trimis departe de echipă de Mirel Rădoi: "Îl vom folosi"
Comentarii

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, a vorbit despre viitorul fotbalistului abia revenit în Oltenia şi cerut de antrenorul Eugen Neagoe.

Revenirea de la Universitatea Craiova, comentată de Sorin Cârţu

Produs al grupelor de copii şi juniori ale Universităţii Craiova, Ştefan Vlădoiu (24 de ani) a revenit la clubul din Oltenia după doar câteva luni petrecute la U Cluj în acest sezon. 

Înaintea stagiunii, fostul antrenor Mirel Rădoi l-a anunţat că nu va fi prima variantă pe postul de fundaş dreapta şi s-a făcut împrumutul apărătorului lateral la U Cluj. 

Eugen Neagoe, noul antrenor al Universităţii Craiova, l-a dorit pe Ştefan Vlădoiu la U Cluj pe vremea când o pregătea pe formaţia din Ardeal, iar acum l-a vrut înapoi Oltenia, echipă de care aparţine fotbalistul de 24 de ani.

  • Ştefan Vlădoiu a jucat 14 meciuri în acest sezon la U Cluj, timp în care a livrat o pasă de gol.

Iar acum Universitatea Craiova a anunţat că se va baza pe Ştefan Vlădoiu, care poate profita şi de plecarea lui Ivan Martic, la U Cluj

"E un jucător pe care l-am dat din anumite considerente. Mirel (n.r. - Rădoi) a zis că nu are nevoie de el şi acum l-am recuperat. 

E foarte bine şi îl vom folosi pe parcursul campionatului şi campionatelor care vin", a declarat Sorin Cârţu la Sport Total FM

Ştefan Vlădoiu a bifat deja primele minute de la revenirea la Universitatea Craiova, în remiza 1-1 cu FCSB. 

Pentru Universitatea Craiova, Vlădoiu a jucat în 85 de meciuri, a marcat o dată şi a oferit şase pase decisive. 

 

Afla mai multe despre: mirel radoistefan vladoiuuniversitatea craiovadan nistor 

viewscnt
Articole similare