You are here:

"Atunci când intră salariul în cont e cam bine". Viorel Moldovan, analiză pe larg pentru situaţia de la Rapid. Pe cine a tras la răspundere

"Atunci când intră salariul în cont e cam bine". Viorel Moldovan, analiză pe larg pentru situaţia de la Rapid. Pe cine a tras la răspundere

Rapid

Comentarii

Preşedintele de la Rapid, Viorel Moldovan, a făcut o analiză consistentă pentru situaţia echipei care a uitat să câştige. El a spus că există răbdare în club, deşi a lansat şi o "înţepătură" la adresa cărora se plâng de presiune, deşi nu există probleme financiare.

Viorel Moldovan, după Rapid - Dinamo 1-1, în Superliga

"M-am săturat de egalurile astea. E greu drumul spre Paradis, trebuie parcurs Purgatoriul infernal, să te purifici. Nu pierdem, dar de fiecare dată avem situaţii, momente când putem închide meciul, puteam face 2-0. Claudiu Petrila nu a vrut să-mi dea dreptate şi să câştigăm jocul. Asta e, nu mi-a ieşit. 

Sunt o grămadă de factori pozitivi şi aş vrea să scot în evidenţă că am terminat cu patru underi în teren, tineri buni. Normal că au nevoie de încredere, contextul îi bulversează. După pauză am fost altfel, cu mai multă încredere.

Nu-mi place dă discutăm despre presiune, dar trebuie să ştii să faci faţă presiunii, că atunci când intră salariul în cont e cam bine, nu te mai gândeşti la presiune. Alţii ar trebui să aibă presiune, în alte domenii, un doctor, un miner. Vorbim despre presiune, dar în sport faci faţă presiunii, dacă eşti competitiv. S-a vorbit mult depsre presiune. Ok, am fost fotbalist, sunt momente când nu-ţi ies lucrurile, dar nu trebuie să cedezi. 

(n.r. - Sunt jucători care nu fac faţă presiunii?) Se vede acest lucru, dar trebuie să avem instinct de ucigaş şi nu-l avem. În toate jocurile, de la Arad, acasă cu CFR, la Ploieşti, acasă cu Sepsi, la Buzău, acum am avut oportunitatea de a ucide adversarul. L-am lăsat şi uite ce se întâmplă, iei un punct. Fondul de joc nu pot spune că a fost strălucit, dar în a doua repriză au fost momente foarte bune", a declarat Viorel Moldovan, după remiza din derby. 

Penalty-ul primit de Dinamo cu Rapid l-a nemulţumit

Preşedintele din Giuleşti consideră că Iulian Călin a acordat uşor lovitura de pedeapsă care a adus un punct dinamoviştilor. 

"Nu aş dorit să vorbesc mult despre arbitraj, jocul a fost fragmentat. Maniera de arbitraj un pic m-a dezamăgit, dar aş vrea să găsesc o scuză. Penalty-ul cred că s-a acordat uşor pentru Dinamo, dar l-a acordat mai mult pentru acea tragere de tricou subtilă, dar cred că jucătorul lui Dinamo a căzut înainte. Asta a fost, ce putem face?", a mai spus Viorel Moldovan. 

De asemenea, fosul atacant de la Rapid a spus că Rrahmani va fi înlocuit printr-un alt transfer. 

"Avem o listă destul de consistentă şi vom vedea, sper să alergem bine în locul lui Rrahmani, să-l găsim pe noul Rrahmani sau pe cineva mai bună. Şi din ţară, şi din străinătate, dar din ţară opţiunile sunt limitate, deşi mi-aş dori din ţară. Nu e regret cu Louis Munteanu, asta e viaţa. Louis Munteanu a rămas să se pregătească cu Fiorentina, a fost doleanţa lui şi a clubului, avea un antrenor nou care voia să-l vadă. A ajuns la CFR şi ne orientăm spre altceva. Nu e timp de plâns la fotbal, la sport", a mai spus Viorel Moldovan, după Rapid - Dinamo 1-1

Viorel Moldovan susţine că la Rapid încă este răbdare

Lui Neil Lennon i s-a cerut demisia din partea fanilor rapidişti, însă Viorel Moldovan a mutat discuţia spre mult aşteptata victorie în campionat. 

"Normal că e răbdare. Ce ar trebui să facem? N-am auzit ce au scandat fanii (n.r. - demisia). E normal că sunt dezampgiţi, aşa suferinţă n-am mai trăit de mult timp, nici măcar ca jucător. Nu facem absolut nimic bine, sunt mulţi cunoscători care trag concluzia asta. Îi lăsăm în pace, îi lăsăm să-şi expruime părerea, dar noi trebuie să echilibrăm lucrurile şi să reuşim să câştigăm un joc. Da, eşti cam blocat, dar ar trebui să nu cedăm, să ne antrenăm şi să credem în noi, iar acesta blocaj se va încheia. S-a vorbit şi se vorbeştea prea mult şi nu are rost. 

Când mă uit la clasament nu mă ia ameţeala, dar nici nu sunt confortabil. Când te instalezi acolo şi lucrurile nu avansează normal că te gândeşti la această posibilitate (n.r. - de a rata play-off-ul). 

Trebuie să facem tot posibilul să câştigăm meciul următor, la Iaşi avem o deplasare grea, apoi o deplasare grea la Craiova şi să vedem ce vom reuşi. Echipa este tânără, sunt multe schimbări în primul 11 şi nu poţi bate din plame ca să se lege lucrurile atât de repede. Este această suferinţă, iar ca să apreciezi rezultate trebuie să suferi. Nu mi-aş fi imaginat că voi trăi aceste momente. Sunt convins că avem mare calitate,d ar e o lipsă de rezultate", a mai spus Viorel Moldovan, după al şaselea meci fără victorie pentru Rapid, în Superliga. 

Dinamo e pe locul al treilea în clasament, cu 9 puncte. Rapid este pe locul 11, cu 5 puncte, giuleştenii rămânând singura echipă fără victorie din Superligă.

Afla mai multe despre: viorel moldovanviorel moldovan rapidrapid dinamoneil lennon 

viewscnt
Articole similare