You are here:

Un fotbalist de la Rapid a avut o reacţie care trebuie să-i dea de gândit lui Neil Lennon: "E mai rău decât am crezut. Lucrurile nu merg"

Un fotbalist de la Rapid a avut o reacţie care trebuie să-i dea de gândit lui Neil Lennon: "E mai rău decât am crezut. Lucrurile nu merg"

Rapid

Comentarii

Claudiu Petrila, marcatorului Rapidului din derby-ul cu Dinamo, a venit abătut în faţa reporterilor şi nu a putut identifica o soluţie, pentru ca echipa să câştige măcar un meci în acest sezon.

Claudiu Petrila, o nouă reacţie elocventă despre criza de la Rapid

Rapid a încheiat la egalitate cu Dinamo, duminică seara, pe teren propriu, scor 1-1, în etapa a şasea din Superligă. Giuleştenii rămân fără victorie în campionat. 

Meciul a fost decis de două penalty-uri acordate cu VAR de Iulian Călin, însă criza s-a adâncit în Giuleşti, unde Neil Lennon este arătat cu degetul. 

Claudiu Petrila s-a abţinut să nu spună mai multe, însă atacantul a avut o reacţie elocventă la adresa formei din Superliga. 

"E ca o înfrângere, că deja egalul nu ne mai ajută, nu ne dă moral. E mai rău decât am crezut ca să ieşim din situaţia asta. Sperăm să câştigăm la Iaşi. Nu ştiu ce e de făcut. Nu ştiu ce să vă mai zic de cinci, şase meciuri. Nu ştiu dacă e o criză, dar al şaselea meci fără victorie şi se pare că lucrurile nu merg în direcţia dorită. 

Multe nu sunt de spus între noi, încercăm să ne încurajăm, o facem şi în meciuri, dar când să marcăm al doilea gol nu reuşim. Îl înţeleg pe domnul Şucu, îi este greu, dar e bine că am marcat din penalty. 

Nu ştiu de câteva etape ce să vă răspuns. Trebuie să facem ceva să ne revenim, că nici fanii nu mai au răbdare cu noi şi noi trebuie să-i facem fericiţi. 

Normal că-mi doresc o convocare, e un vis să joci pentru naţională, dar gândul meu e la Rapid", a declarat Claudiu Petrila, după derby-ul din Giuleşti. 

Dinamo e pe locul al treilea în clasament, cu 9 puncte. Rapid este pe locul 11, cu 5 puncte, giuleştenii rămânând singura echipă fără victorie din Superligă.

Afla mai multe despre: claudiu petrilaclaudiu petrila rapidrapid dinamo 

viewscnt
Articole similare