You are here:

Fără milă! Rapidiştii n-au iertat pe nimeni, după încă un meci fără victorie. Ce s-a întâmplat la câteva minute după remiza cu Dinamo

Fără milă! Rapidiştii n-au iertat pe nimeni, după încă un meci fără victorie. Ce s-a întâmplat la câteva minute după remiza cu Dinamo

Rapid

Comentarii

Rapid rămâne singura echipă din Superliga fără victorie, iar acest aspect negativ se simte şi în rândul suporterilor. Oamenii au cerut plecarea lui Neil Lennon, după etapa a şasea din campionat.

După Marius Şumudică, galeria de la Rapid a continuat! Pe cine a taxat pentru situaţia echipei

Giuleştenii lui Dan Şucu nu-şi mai revin în acest sezon. Derby-ul cu "câinii" ar fi fost momentul oportun pentru un restart în acest campionat, însă Rapid a remizat cu Dinamo, scor 1-1, după ce a condus. 

Ambele reuşite au fost din lovituri de pedeapsă analizate cu VAR. 

Neil Lennon, care oricum se afla sub presiune, a primit o lovitură şi din partea fanilor, în condiţiile în care nici rezultatele nu-l ajută. 

După cele 90 de minute ale derby-ului, fanii rapidişti au cântat pentru club, în timp ce echipa lui Zeljko Kopic a primit aprecierea fanilor din peluză, care s-au deplasat în Giuleşti. 

Rapidiştii s-au răzbunat apoi pe Neil Lennon, cel care este văzut printre principalii vinovaţi pentru rezultatele din acest sezon. 

La câteva minute de la finalul meciului, pe stadion s-a strigat în cor "demisia, demisia, demisia", semn că antrenorul nu a câştigat încrederea fanilor. 

Galeria a surprins într-un alt moment, atunci când l-a penalizat pe Marius Şumudică, prin câteva mesaje care indică ruptura

Dinamo e pe locul al treilea în clasament, cu 9 puncte. Rapid este pe locul 11, cu 5 puncte, giuleştenii rămânând singura echipă fără victorie din Superligă.

Afla mai multe despre: rapid dinamoneil lennon rapid 

viewscnt
Articole similare