You are here:

Au zilele numărate la Rapid? Cei trei jucători pe care Marius Şumudică i-a făcut praf: "Încet şi tiptil"

Au zilele numărate la Rapid? Cei trei jucători pe care Marius Şumudică i-a făcut praf: "Încet şi tiptil"

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică, fostul antrenor al celor de la Gaziantep şi fost jucător emblematic al celor de la Rapid, a semnat cu formaţia giuleşteană, ca antrenor principal. Declaraţiile sale din ultima perioadă le dau fiori câtorva actuali componenţi ai lotului

Marius Şumudică a făcut praf 3 jucători de la Rapid

Marius Şumudică (53 de ani) a negociat cu cei de la Rapid în cursul zilei de marţi şi este, oficial, noul antrenor al echipei din Giuleşti.

Şumudică a fost analist la Fanatik până să ajungă antrenor la Rapid şi a comentat de multe ori prestaţia giuleştenilor. Antrenorul a criticat dur, mai exact, trei fotbalişti în ultimele săptămâni: Blazek, Gojkovic, Oaidă. 

  • „Blazek are două viteze: încet şi tiptil”
  • „(n.r. Gojkovic) Am înţeles că au dat câteva sute de mii de euro pe el. Ce a făcut el e de cartonaş roşu clar şi doi ani de zile să nu mai apară pe teren. I-a spart nasul cu cotul. Nu se poate aşa ceva! E un jucător foarte lent, are un control bun al balonului, dar nu poate să joace 8 niciodată. El e bun ca număr 6. Un inter în sistemul ăsta cu 3 fundaşi trebuie să ceară mingea în profunzime, să dea lungime echipei”.
  • (n.r. despre Răzvan Oaidă) Nu-mi place!”

Fundaşul central slovac Filip Blazek are patru meciuri în acest sezon şi a intrat în locul lui Cristi Săpunaru. Sârbul Renato Gojkovic, atacant lateral, a bifat trei meciuri cu Neil Lennon, iar mijlocaşul Răzvan Oaidă s-a dovedit a fi un jucător de lot din iulie 2023, atunci când a venit de la FCSB. 

În schimb, în primul interviu pentru club, Marius Şumudică i-a dat semnale pozitive jucătorului care a fost neglijat de Neil Lennon. De asemenea, "Şumi" a spus ce gândeşte despre Dan Şucu, cel care l-a ocolit până acum. 

Ca antrenor, pe lângă experienţa de pe banca Rapidului, din sezonul 2010/2011, când i-a condus pe giuleşteni în 29 de etape, Marius Şumudică a mai antrenat la Astra Giurgiu, alături de care a şi ridicat trofeul de campion, Farul Constanţa, FC Braşov, FC Vaslui, Universitatea Cluj, CFR Cluj, dar şi formaţii din străinatate, ca Al Shabab, Kayserispor, Gaziantep, Rizespor, Malatyaspor sau Al Raed.

  • Primul meci cu Marius Şumudică pe bancă se va disputa vineri seara, de la ora 22:00, la Iaşi, atunci când Rapid caută să “spargă gheaţa” cu prima victorie a sezonului, împotriva Politehnicii.

”Eşti ca toţi doar cu alte haine. Ne-ai păcălit”. Dan Şucu i-a lăsat un gust amar lui Panduru

 

Afla mai multe despre: marius şumudicăoaidărapidblazek 

viewscnt
Articole similare