Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a descoperit Mihai Stoica despre noul rival al FCSB: "Îi contest calitatea. Nu mi se pare normal. A luat locul 13 din 14 la masa verde" | EXCLUSIV

Ce a descoperit Mihai Stoica despre noul rival al FCSB: "Îi contest calitatea. Nu mi se pare normal. A luat locul 13 din 14 la masa verde" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Şeful Şcolii de Antrenori din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, Lucian Burchel, a devenit rivalul FCSB peste noapte. Mihai Stoica i-a contestat calitatea, mai ales că a aflat anumite detalii din trecutul său.

Mihai Stoica a continuat să-l conteste pe Lucian Burchel

Imediat după ce Leo Strizu, deţinătorul licenţei Pro de la FCSB, nu a fost luat în cantonamentul din Antalya, Lucian Burchel a comentat decizia şi de la zi la zi tensiunea dintre el şi clubul finanţat de Gigi Becali a crescut. Burchel a contestat rolul lui Mihai Pintilii, care e de fapt antrenorul de la FCSB, iar acum fostul mijlocaş riscă suspendarea. 

Imediat după Hermannstadt - FCSB 0-1, Mihai Pintilii a răbufnit la adresa şefului şcolii de antrenori, iar o serie de discuţii sunt programate la FRF. 

"Luni va fi şedinţa Comisiei de Disciplină. Pintilii nu e obligat să meargă, poate să fie reprezentat de cineva. Nu m-am uitat dacă a fost citat. Nu vreau să vorbesc, e normal întâi să se pronunţe comisiile. (n.r - Vă temeţi că va fi suspendat?) Aşa-zisele acuzaţii sunt puerile, dar vreau să mă opresc. Am vorbit prea mult pe subiectul ăsta. Situaţia e foarte clară: Strizu conduce echipa de pe margine la meciuri, Pintilii nu dă nicio indicaţie, nu a dat nicio indicaţie de când a venit Strizu. Se poate filma, camerele oricum au fost mereu pe el. 

Crezi tu că Sir Alex Ferguson conducea antrenamentele? Sau Lobanovski? La Lobanovski ştiu sigur, la Sir Alex am dubii. Am înţeles că sunt probleme pentru că Pintilii a catalogat jocul echipei. Atunci eu ce fac? Înseamnă că şi eu sunt pasibil de suspendare pentru că fac consideraţii tehnico-tactice. Pintilii are şi licenţă, are şi carnet. Astăzi le-am văzut, dar noi nu prea recunoaştem nimic, FRF nu prea recunoaşte nimic. Nu recunoaşte Kunst Ghermănescu, nu recunoaşte Federaţia din Moldova. Acum înţeleg că sunt probleme şi pentru Bergodi şi Napoli", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Ce a aflat Mihai Stoica despre Lucian Burchel

Pentru a pune sub semnul întrebării prezenţa lui Lucian Burchel în funcţia pe care o are, MM Stoica a oferit un exemplu din trecutul şefului şcolii de antrenori. 

"Eu contest calitatea lui Burchel, un om care a antrenat la o singură echipă în viaţa lui, în Liga 3, în sezonul 2005/2006. A luat locul 13 din 14 şi înţeleg că n-a luat locul 14, pentru că FC Sibiu a câştigat la masa verde meciul cu Lotru Brezoi. A fost la Viitorul. Şi Vintilă a fost la Viitorul şi a fost promovat de Gică Hagi la prima echipă, apoi a fost la noi. Burchel a antrenat copii, nu mi se pare normal. 

Am dreptul să contest? În 2005/2006 mă ocupam de altceva, jucam semifinale de Cupa UEFA când el bătea pe Lotru Brezoi la masa verde. Dar Comisia Tehnică a UEFA din cine este alcătuită? Vreţi să vă spun? Numai foşti mari antrenori sau jucători! Burchel n-a fost nici mare jucător. N-are nicio calitate, iartă-mă”, a adăugat conducătorul de la FCSB. 

Afla mai multe despre: lucian burchelfcsbgigi becalimihai stoicamihai pintilii 

viewscnt
Articole similare