adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat la o lună după ce Rădoi s-a supărat pe soţia lui Cârţu. Răsturnare de situaţie între cei doi: "Ştiţi că sunt impulsiv, agresiv"

Ce s-a întâmplat la o lună după ce Rădoi s-a supărat pe soţia lui Cârţu. Răsturnare de situaţie între cei doi: "Ştiţi că sunt impulsiv, agresiv"
Comentarii

A fost o despărţire cu scântei între Universitatea Craiova şi fostul antrenor, Mirel Rădoi. În decembrie, tehnicianul a fost deranjat atât de preşedintele Sorin Cârţu, cât şi de o părere exprimată public de soţia legendei clubului.

Mirel Rădoi, întrebat dacă s-a împăcat cu Sorin Cârţu: "Ştiţi că sunt impulsiv, poate agresiv"

La peste o lună de la disensiunile din Oltenia, Mirel Rădoi a semnat cu o echipă din Arabia Saudită, în timp ce Universitatea Craiova tot are probleme cu noul antrenor, Eugen Neagoe. 

În decembrie, când a simţit că e momentul despărţirii, Mirel Rădoi l-a acuzat pe Sorin Cârţu că intervine peste munca sa de la echipă. Mai mult, antrenorul a fost deranjat şi de o părere a Silviei Cârţu, soţia preşedintelui Universităţii Craiova

  • "Semnalele sunt altele din partea clubului, femeile vorbesc despre fotbal (n.r. soţia lui Sorin Cârţu), despre ce se întamplă la Craiova. Eu nu accept prea multe semnale", spunea atunci principalul alb-albaştrilor.

De altfel, Sorin Cârţu a prezentat scuze în numele soţiei, dar a transmis ca "Rădoi să uite de numele meu". 

Totuşi, la peste o lună de la acel moment, Mirel Rădoi a susţinut că s-a împăcat cu Sorin Cârţu şi a recunoscut unde a greşit. 

"(n,r. - La Craiova au rămas lucrurile în regulă cu toată lumea? V-aţi împăcat cu Sorin Cârţu?) Din punctul meu de vedere, da. Mă ştiţi că uneori sunt destul de impulsiv, poate şi agresiv, dar spun lucrurilor pe nume. Nu înseamnă că am încercat să-mi acopăr nereuşitele. Dacă am ceva să-mi reproşez, nu-mi reproşez decât eliminarea din Cupa României.

Nu am cerut lucruri absurde. Am cerut să fiu stăpânul vestiarului, să fiu stăpânul echipei, atât. Nu vreau să fiu preşedinte, nu vreau să fiu team manager, am destule pe cap ca antrenor", a declarat Mirel Rădoi despre experienţa de la Universitatea Craiova, pe care n-o regretă, deşi s-a despărţit de echipa finanţată de Mihai Rotaru după doar câteva luni. 

Mirel Rădoi: "Perioada de la Universitatea Craiova a fost benefică"

"Chiar nu e o experienţă neplăcută! Totuşi, să nu uităm că echipa, când am intrat, era pe locul 11, fără mari perspective. Cred că din punctul asta de vedere, pentru ambele părţi, perioada asta, chiar dacă a fost scurtă, a fost benefică. Le urez succes în continuare acum în lupta pentru play-off, pentru că aia este cea mai importantă!", a adăugat Mirel Rădoi despre Universitatea Craiova. 

Cu Eugen Neagoe pe bancă, Universitatea Craiova a pierdut primul meci din Superligă în 2023, cu FC Botoşani, 0-1

Echipa de pe "Ion Oblemenco" este pe locul al cincilea în clasament, cu 38 de puncte. 

viewscnt
Articole similare