Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dar nu mă caută nimeni, eu mă simt foarte bine aici". Dinamo îşi caută antrenor, iar Mircea Rednic a comentat situaţia

"Dar nu mă caută nimeni, eu mă simt foarte bine aici". Dinamo îşi caută antrenor, iar Mircea Rednic a comentat situaţia

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul de la UTA, Mircea Rednic, a vorbit despre situaţia lui Dinamo, care îşi caută tehnicianul care să o salveze de la retrogradare.

Mircea Rednic şi-a spus părerea despre postul de antrenor de la Dinamo

Mircea Rednic n-a uitat că a fost îndepărtat de la Dinamo, în decembrie 2021, când conducătorii n-au crezut că mai poate redresa situaţia, iar la câteva săptămâni distanţă a făcut o nouă declaraţie despre banca alb-roşiilor. 

"Puriul" a comentat situaţia, din postura de principal la UTA. 

"Acum ştiţi cum e, când e un loc liber deja gata, toţi ar trebui să sară pe mine…Dar nu mă caută nimeni, eu mă simt foarte bine aici, avem un proiect şi sper să îl duc la capăt, ca să facem treabă bună. La Dinamo decid acţionarii de acolo, e treaba lor, dar ar trebui să aleagă un antrenor care a mai trecut pe la Dinamo.

Nu e uşor, cum e şi aici ceva special, spiritul Aradului, ‘Bătrâna Doamnă’, echipa oraşului. Şi eu când am venit aici am avut rezultate, am zis că totul e miere, după care mi-am dat seama că în momentul când echipa scârţâie – şi vorbesc de rezultate – , mai sunt contestatari", a declarat Mircea Rednic, într-o conferinţă de presă. 

Mircea Rednic, acid cu foştii şefi de la Dinamo, după meciul direct

"Am fost la Dinamo, m-au dat la o parte, nu am uitat, iar aici închei. A fost o înţelegere nerespectată între cei care erau la Dinamo atunci. Au vrut să aducă alţi doi antrenori după mine, să schimbe jucători, iar dacă rămâneam la Dinamo nu retrogradau. Şi-au dorit retrogradarea, să le fie de bine", a spunea Mircea Rednic, după UTA - Dinamo 2-1, în Superliga, la începutul acestei luni. 

Afla mai multe despre: mircea rednicmircea rednic dinamoantrenor dinamo 

viewscnt
Articole similare