Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu, taxat pentru ce a făcut în timpul meciului! "Nimeni nu poate fi de acord cu aşa ceva. Crezi că nu ştiu că sunt filmaţi?" | VIDEO

Dorinel Munteanu, taxat pentru ce a făcut în timpul meciului! "Nimeni nu poate fi de acord cu aşa ceva. Crezi că nu ştiu că sunt filmaţi?" | VIDEO

Oțelul Galați

Comentarii

Cunoscut ca un antrenor care trăieşte la intensitate maximă meciurile, Dorinel Munteanu a fost taxat pentru faptul că a fost surprins în timp ce înjura spre teren, în mai multe rânduri. Totuşi, Basarab Panduru a analizat fazele şi din alt punct de vedere.

UPDATE: Comunicatul oficial postat de SC Oţelul Galaţi

”Stimaţi jurnalişti şi suporteri,

Referitor la ştirea apărută în presă cu privire la comportamentul antrenorului nostru, Dorinel Munteanu, în timpul meciului de luni seară împotriva echipei CSU Craiova, dorim să aducem câteva clarificări importante şi să solicităm un drept la replică.

Dorim să subliniem că Dorinel Munteanu este un antrenor dedicat şi pasionat de fotbal, care pune întotdeauna binele echipei înaintea oricărui alt aspect. În timpul meciului menţionat, antrenorul a fost filmat într-o stare de intensitate emoţională, ceea ce a dus la exprimarea unor cuvinte puternice pe banca tehnică, dar în niciun caz la adresa jucătorilor sau oricărui membru al staff-ului. Dorim să precizăm că Dorinel Munteanu nu a avut intenţia de a jigni sau umili pe cineva în mod personal. El a folosit o exprimare impersonală şi o formă de a-şi exprima dezamăgirea, sub presiunea jocului şi cu dorinţa de a motiva echipa să atingă performanţe mai bune. În calitate de fost sportiv de înaltă ţinută, cunoscut pentru fair-play şi respectul faţă de colegi şi adversari deopotrivă, antrenorul nostru înţelege importanţa susţinerii şi încurajării pozitive în sport.

Dorinel Munteanu a fost şi rămâne un antrenor respectat de către jucătorii săi, atât cei actuali, cât şi cei din trecut. Numeroşi jucători, fie că au făcut parte din echipa noastră sau au avut oportunitatea de a fi antrenaţi de el în alte contexte, pot confirma faptul că Dorinel Munteanu nu este un antrenor care îşi jigneşte echipa. Chiar dacă este un antrenor riguros, ce pune mare accent pe disciplină, el este cunoscut pentru abordarea sa inspiraţională şi motivaţională, care a contribuit la dezvoltarea personală şi profesională a fotbaliştilor săi. Dorinel Munteanu a dedicat o mare parte din cariera sa sportivă şi ca antrenor al echipei Oţelul Galaţi, iar palmaresul său vorbeşte de la sine despre angajamentul său şi abordarea profesionistă în lumea fotbalului. Echipa noastră a cunoscut progrese semnificative sub îndrumarea lui, iar jucătorii noştri au beneficiat întotdeauna de sprijinul, încrederea şi înţelepciunea sa.

În lumina acestor aspecte, solicităm în mod respectuos ca informaţiile să fie corectate şi călăuzite de spiritul imparţial şi echitabil al jurnalismului, acordând atenţie şi punctului nostru de vedere. SC Oţelul Galaţi îşi exprimă continuu susţinerea pentru Dorinel Munteanu, un antrenor cu atât de multă experienţă şi pasiune pentru fotbal”, a notat ascotelul.ro.

Dorinel Munteanu nu s-a cenzurat în timpul meciului Universitatea Craiova - Oţelul! "Crezi că nu ştiu că sunt filmaţi?"

Oţelul Galaţi a reuşit să încheie la egalitate luni seara, în deplasare, scor 0-0, meciul disputat în compania formaţiei Universitatea Craiova, în etapa a doua a Superligii. 

Deşi oltenii au dominat şi au ratat mai multe ocazii, moldovenii ar fi putut da şi ei lovitura, în a doua repriză, când Căpăţână a fost aproape de autogol. 

De-a lungul primei reprize, Dorinel Munteanu, antrenorul nou-promovatei, a fost surprins înjurând în direcţia terenului în mai multe rânduri. Gesturile sale au fost taxate imediat, dar Basarab Panduru a analizat faza şi din alt unghi. 

Expertul Orange Sport consideră că există o problemă şi în relaţia antrenor - jucător şi l-a dat exemplu pe Antonio Sefer, abia transferat în Israel, la Hapoel Beer Sheva. 

"Normal că nimeni nu poate fi de acord cu aşa ceva, dar nu se pot stăpâni. Crezi că nu ştiu că sunt filmaţi? Ajung în situaţiile astea şi acum... 

Să fie clar. Nu sunt de acord cu asta, dar sunt de acord că jucătorii trebuie altfel pregătiţi. Avem o problemă cu toată lumea. Mutu, antrenor la Rapid, iar Sefer pleacă în străinătate şi ăia zic că nu e pregătit să joace acolo. 

Păi, pleacă şi nu e pregătit? Mereu auzi că are ceva talent, dar nu e pregătit. În 2023 să te duci în Israel şi să te duci să te pună ăia cu ceasul la mână să alergi....", a declarat Basarab Panduru la Orange Sport, după Universitatea Craiova - Oţelul Galaţi, 0-0, în Superliga.  

Afla mai multe despre: dorinel munteanuuniversitatea craiova otelul galatibasarab panduru 

viewscnt
Articole similare