Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dugandzic a executat penibil penalty-ul, dar un alt rapidist a fost găsit vinovat! "Pe ăsta l-aş pedepsi. Mă, de ce faci asta?". Ce se vede pe reluări | VIDEO

Dugandzic a executat penibil penalty-ul, dar un alt rapidist a fost găsit vinovat! "Pe ăsta l-aş pedepsi. Mă, de ce faci asta?". Ce se vede pe reluări | VIDEO

Rapid

Comentarii

Marko Dugandzic a fost afectat după ce a ratat penalty-ul care ar fi putut aduce cele trei puncte la Rapid Bucureşti, din meciul cu CS Mioveni, dar un alt rapidist, Funsho Bamgboye, a fost găsit vinovat în aceeaşi măsură.

Un alt rapidist a fost tras la răspundere după ce Dugandzic a ratat un penalty în Mioveni - Rapid 0-0

Rapid a remizat, vineri seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a 26-a a Superligii. FC Rapid oacupă locul patru în clasament, cu 46 de puncte, în timp ce CS Mioveni este pe ultimul loc, cu 18 puncte. Lider este Farul Constanţa, care are 52 de puncte.

Giuleştenii puteau pleca acasă cu toate punctele, dar Marko Dugandzic, aflat sub o presiune enormă, a ratat din penalty. La repetare, atacantul s-a aşteptat ca portarul Greab să plece dinainte, dar jucătorul de la CS Mioveni n-a făcut-o, iar fără soluţia de rezervă rapidistul a tras mult peste poartă. 

Modul lui Marko Dugandzic de a executa penalty-urile a atras critici din partea fostului atacant important al României, Viorel Moldovan. Ultima dată antrenor la Petrolul Ploieşti, acesta a recunoscut că ar fi deranjat dacă unul dintre jucătorii săi ar apela la o astfel de execuţie. 

"Mă agasează mult aceşti jucători care se duc, sar în faţa mingii, se duc. Azi, Greab, la al doilea penalty executat de Dugandzic, a rămas pe loc. Şi la primul a stat. Nu-mi place maniera de a bate aşa. S-a blocat acolo că ăsta n-a plecat. <<Ăăăă, ce fac? Îmi tremură piciorul>>. Bate, mă, ok. Mie, ca antrenor, nu-mi convine când un jucător bate aşa. Nu cred că de asta l-a schimbat Mutu. 

Nu e specialist la penalty. Are stâng bun, dar măcar te duci decis şi baţi tare, responsabil. Apără portarul, asta e, dar măcar nu-ţi baţi joc de echipă. 

Ţinând cont de ce s-a întâmplat pe teren în a doua repriză, Rapid merita mai mult, dar chiar şi după prima. Mioveni a ţinut la nivel de ritm în prima repriză. Repriza a doua i-a aparţinut Rapidului", a declarat expertul Orange Sport, Viorel Moldovan. 

Comenatorul Orange Sport, Bogdan Cosmescu, l-a tras la răspundere şi pe rapidistul care a intrat în careu şi care poartă o mare parte din vina repetării. Abia transferat şi intrat pe teren în a doua repriză cu Mioveni, Bamgboye a dorit să fie primul la o posibilă respingere şi a pătruns în careu, împreună cu alţi adversari de la Mioveni, înainte ca Dugandzic să execute şi să marcheze iniţial. 

"Eu pe ăsta (n.r. - Bamgboye) l-aş pedepsi. De ce intri în careu tu? Ai problemă de coordonare? Mă, ce ai? De ce intri în careu? Nu te poţi abţine?", a spus Bogdan Cosmescu. 

VIDEO Golul Rapidului din penalty, anulat după ce Bamgboye şi alţi fotbalişti de la Mioveni au intrat în careu

VIDEO Dugandzic s-a blocat şi a executat lamentabil la repetarea penalty-ului

VIDEO CS Mioveni - Rapid Bucureşti, 0-0, în Superligă

Afla mai multe despre: mioveni rapid bucurestimarko dugandzicbamgboyeadrian mutu 

viewscnt
Articole similare