Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Greşeala comisă de Pintilii în cantonament? FCSB a încasat şase goluri în două meciuri: "Băi, erai colegul nostru, acum ce faci?" | EXCLUSIV

Greşeala comisă de Pintilii în cantonament? FCSB a încasat şase goluri în două meciuri: "Băi, erai colegul nostru, acum ce faci?" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a primit şase goluri în cele două meciuri de pregătire disputate în Antalya, iar primele explicaţii pentru rezultatele înregistrate au fost trase de fostul fundaş al Stelei Bucureşti, Nana Falemi.

Nana Falemi, despre Mihai Pintilii la FCSB: "Nu ştiu dacă are această capacitate"

Cu Leo Strizu, deţinătorul licenţei Pro la FCSB, lăsat la Bucureşti, Mihai Pintilii s-a ocupat integral de cantonamentul echipei din Antalya. În primul amical, FCSB a pierdut cu Pogon, scor 0-2, iar luni FCSB a pierdut şi cu Rakow, scor 1-4. În minutul 26, liderii din campionatul Poloniei conduceau deja cu 3-0. 

Nana Falemi consideră că Mihai Pintilii a rămas, în continuare, prietenul fotbaliştilor cu care a fost coleg şi că antrenorul nu pune presiunea necesară pe echipă, aspect pe care l-a remarcat în cele două înfrângeri din Turcia, dinaintea reluării Superligii. 

Deşi i-a remarcat calităţile, fostul fundaş a evidenţiat şi aspectele care ar putea pune o barieră în performanţele echipei. 

"3-0 în minutul 26 nu sună bine niciodată. Suntem obişnuiţi cu aceste scoruri în perioada precompetiţională. Ei fac o pregătire dură. În meciuri de pregătire contează cine începe mai devreme pregătirea. Dacă ai o săptămână în plus, contează. La Steaua (n.r. - FCSB) sunt jucători nou-veniţi, în probe. 

Mai contează şi mâna antrenorului. În cantonament trebuie să biciuieşti jucătorii, să-i forţezi. Contează un antrenor care se poate impune şi, când suferă, să poată să meargă mai departe, dar nu cred că Pintilii are capacitatea asta. E bun organizator, dar nu cred că are capacitatea ca să ducă jucătorii mai departe, când trebuie să-i capaciteze. 

Alaltăieri era colegul lor şi îi înţelege şi jucătorii joacă pentru Pintilii. Când devii dur, nu mai eşti ăla care înţelege. Îţi spun cum eram noi <<Băi, erai colegul nostru, acum ce faci?>>. Îi lipsesc anii de experienţă şi el nu-i are. În meciuri oficiale vom vedea trecerea de la coleg la antrenor. 

"Şi un taximetrist poate câştiga două meciuri pe banca FCSB"

După umila mea părere, şi un taximetrist poate câştiga două meciuri pe banca Stelei (n.r. - FCSB-ului). Problema se pune când echipa pierde, la reglaje, la discursul pe care-l ai, ce faci. 

Un antrenor care nu are experienţă nu poate corecta, iar în timp va pierde vestiarul. Când îl scoţi pe fotbalist din zona de confort, atunci pot apărea conflicte. Conflictele vor apărea când va fi greu. Pentru ca echipa să crească şi echipa să obţină rezultate, atunci e nevoie de presiune, iar atunci să vedem cum se vor gestiona conflictele",  a declarat Falemi la Orange Sport. 

Primul meci oficial din Superligă pentru FCSB e în deplasare cu Hermannstadt, pe 22 ianuarie, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

 

Afla mai multe despre: mihai pintiliinana falemifcsb antalyafcsb meciuri amicale 

viewscnt
Articole similare