You are here:

Ianis Hagi a trăit un coşmar, după ce a ajuns la echipa a doua a lui Rangers: "Nu putem accepta"

Ianis Hagi a trăit un coşmar, după ce a ajuns la echipa a doua a lui Rangers: "Nu putem accepta"
Comentarii

Echipa a doua a lui Rangers, pentru care Ianis Hagi a jucat azi, a trăit o umilinţă greu de suportat pentru secundul Malky Thomson, în faţa echipei Blackburn.

Echipa a doua a lui Rangers, cu Ianis Hagi titular, a fost umilită: "Este inacceptabil un astfel de rezultat la acest club"

Echipa din Scoţia şi cea din Anglia s-au întâlnit într-un meci de pregătire ideal pentru ca jucătorii să intre în ritm, pentru noul sezon. 

Ianis Hagi a fost trimis la echipa a doua, pentru a-şi intra în ritm, alături de mai mulţi tineri, dar şi de alţi jucători experimentaţi care speră să fie în prima linie antrenată de Philippe Clement. 

Însă, ultimul rezultat nu ar putea să-l impresioneze pe belgianul de pe banca primei echipee.

Rangers B a pierdut, scor 6-2, cu Blackburn. Ianis Hagi a fost titular, iar echipa sa a deschis scorul, însă adversarii au marcat la foc automat apoi. După 45 de minute, scorul era 3-1, iar în a doua repriză românul a pasat decisiv până la Curtis, care a redus din diferenţă. 

După 6-2, antrenorul secund Malky Thomson a fost supărat de cele întâmplate la Rovers Training Centre.

„Este inacceptabil un astfel de rezultat la acest club. Suntem foarte dezamăgiţi. Totul este o lecţie, iar aceasta a fost una grea. Nu vom accepta faptul că am primit 6 goluri„, a reacţionat antrenorul secund al lui Rangers B, Malky Thomson.

  • Rangers B: Halliwell, Devine, Allan, Webster, Nsiala, Hutton, Robertson (Nsio, 60), Lowry, Hagi, Curtis, Eadie (Gentles, 60)
  • Rezerve: McGuire, Allen, Grant, McClure, Burnside.

Ianis Hagi a revenit la Rangers, unde mai are contract până în mai 2026, după ce a fost împrumutat Alaves, în sezonul trecut. 

Afla mai multe despre: ianis hagiianis hagi rangers 

viewscnt
Articole similare