Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inzaghi temperează aşeptările după victoria extrem de importantă obţinută cu AC Milan: ”Suntem în avantaj, dar trebuie să trecem de retur”

Inzaghi temperează aşeptările după victoria extrem de importantă obţinută cu AC Milan: ”Suntem în avantaj, dar trebuie să trecem de retur”
Comentarii

Inter Milano a făcut un pas uriaş către finala Ligii Campionilor, după ce a reuşit să câştige meciul tur cu marea rivală, AC Milan, ”în deplasare”, cu scorul de 2-0. În urma partidei, SSimone Inzaghi a tras concluziile pentru echipa sa şi a încercat să tempereze aşteptările jucătorilor şi fanilor.

”Suntem în avantaj, dar trebuie să trecem de retur”

Inter a reuşit să facă un pas extrem de important către finala Champions League, după ce a învins-o pe rivala AC Milan cu scorul de 2-0, în urma unui meci dominat autoritar de oaspeţi.

Jucătorii pregătiţi de Simone Inzaghi aveau încă din minutul 11 un avantaj de două goluri şi ar mai fi putut marca în poarta lui Maignan, dar francezul şi bara l-au salvat pe Stefano Pioli.

În repriza secundă, Inter a luat piciorul de pe acceleraţie şi a reuşit să îşi asigure avantajul de două goluri pentru retur, dar Inzaghi ştie că misiunea echipei sale nu este încheiată încă.

Inzaghi temperează aşeptările după victoria extrem de importantă obţinută cu AC Milan

Puteam să marcăm mai mult de 2 goluri, dar am făcut un mare meci, suntem deja în avantaj, jucăm acasă meciul retur, publicul cu noi, trebuie să mai facem un mare meci pentru a ajunge în finală.

(n.r. ce le-ai spus jucătorilor?) Le-am spus să fie concentraţi, cei care au intrat au avut o contribuţie mare, suntem fericiţi, dar trebuie să trecem şi de meciul retur pentru a ne califica.

Peste câteva zile, avem un meci important cu Sassuolo, trebuie să ne refacem fizic, mental, ştim că trebuie să vedem care e situaţia jucătorilor, câţiva au ieşit accidentaţi”, a declarat Simone Inzaghi, după victoria cu Milan.

Afla mai multe despre: ucl 

viewscnt
Articole similare