Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Oţelul Galaţi - CSA Steaua 3-2. Victorie de zile mari pentru gazde! ”Militarii”, aproape de egalare, deşi au fost conduşi la trei goluri

VIDEO | Oţelul Galaţi - CSA Steaua 3-2. Victorie de zile mari pentru gazde! ”Militarii”, aproape de egalare, deşi au fost conduşi la trei goluri

Liga 2

Comentarii

Oţelul Galaţi a primit vizita celor de la CSA Steaua, în derby-ul din a doua etapă a play-off-ului Ligii 2. Gazdele conduceau cu 3-0 la pauză, dar au reuşit să se impună doar 3-2 în cele din urmp

VIDEO | Oţelul Galaţi - CSA Steaua 3-2 (Fatai 14, 21, Ursu 32 / Bodişteanu 51, 59)

Echipele de start

  • Oţelul Galaţi: Dur-Bozoancă - A. Rus, Yabre, Sîrghi, Panait - Neagu, Cisotti, Jardan - Mitoi, Ursu, Fatai
  • Rezerve: R. Pop, G. Nedelea, Zivulic, Nica, Adăscăliţei, Scocilcă, Cîrjan, Chiriţoiu, Gorovei
  • CSA Steaua: Iancu - Drăghici, Beţa. Mihăescu, Ad. Ilie - Ad. Popa, Bărbulescu, Matei, Bodişteanu - Chunchukov, Chipirliu
  • Rezerve: Dincă, Balgiu, Sabău, Corbu, Oroian, Mahrez, Emanuel Pacionel, Ştefan Pacionel, David Matei

Min 90+5 Final de meci.

Min 90+3. O nouă ocazie uriaşă a Stelei! Acelaşi Dur-Bozoancă scapă mingea, în urma unei lovituri libere, dar gălăţenii reuşeşc să degajeze.

Min 90+2. Steaua înscrie, dar golul nu se va pune! Matei era în offside, iar arbitrul oricum deja fluierase pentru un fault.

Min 90+1. Dur-Bozoancă, la un pas de o gafă de proporţii! Portarul aproape a scăpat în poartă şutul lui Pacionel, dar a prins în cele din urmă mingea.

Min 59. Gooooooooool Steaua! Bodişteanu reuşeşte dubla, iar gazdele vor avea emoţii pe final.

Min 51. Gooooooool Steaua! CSA profită de greşelile defensivei gălăţene şi reduce din diferenţă, prin Ştefan Bodişteanu.

Min 46. A început partea secundă.

Min 45. Final de repriză.

Min 32. Goooooooool Oţelul! Gazdele profită, din nou, de nesiguranţa din defensiva Stelei, iar Ursu înscrie.

Min 21. Goooooooool Oţelul! Fatai pleacă singur pe contraatac şi reuşeşte să dubleze avantajul.

Min 14. Goooooooool Otelul! Fatai deschide scorul pentu gazde, datorită unor erori uriaşe în defensiva Stelei.

Min 12. Yabre ratează prima ocazie importantă a meciului.

Min 1. A început partida.


Etapa a doua a Ligii 2 va fi deschisă de derby-ul rundei, dintre Oţelul Galaţi şi CSA Steaua, aflate pe locurile trei, respectiv unu în clasamentul play-off-ului.

Aflată la primul sezon după promovare, echipa pregătită de Dorinel Munteanu are speranţe reale că va reuşi să revină în primul eşalon din prima încercare.

Datorită nivelului scăzut al diviziei, Oţelul a putut să profite şi să obţină calificarea în play-off, iar clasarea pe podium ar putea fi ajuns pentru a aduce accedrea în Superligă.

CSA Steaua este favorită la câştigarea campionatului şi are de departe cel mai generos buget şi valoros lot, dar nu are drept de promovare.

La fel ca în sezonul trecut, dacă se află pe unul dintre primele patru locuri, echipa aflată pe locul cinci va avea ajunge la baraj.

În sezonul regular, cele două echipe s-au întâlnit doar la Bucureşti, iar gazdele au reuşit să se impună atunci, scor 1-0, datorită golului marcat de Chuchukov.

Afla mai multe despre: liga 2 

viewscnt
Articole similare