Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mă las de fotbal!". Scandal între titularul de la U Craiova şi Adrian Mititelu. L-a înfuriat pe patron cu o singură cerinţă: "A năpustit peste noi. Nici nu se mai antrenează"

"Mă las de fotbal!". Scandal între titularul de la U Craiova şi Adrian Mititelu. L-a înfuriat pe patron cu o singură cerinţă: "A năpustit peste noi. Nici nu se mai antrenează"

FC U Craiova

Comentarii

A apărut o problemă neprevăzută pentru U Craiova 1948, înainte de reluarea Superligii. Un titular protestează, nu vrea să se mai antreneze şi forţează un transfer în străinătate.

U Craiova 1948 şi Adrian Mititelu au probleme cu Andre Duarte

Imediat după ce Nicolae Dică a fost prezentat la CS Mioveni, argeşenii au jucat un amical cu U Craiova 1948, terminat 1-1. Au marcat Carnat şi Ricardo Grigore, dar de la olteni a lipsit un fotbalist important. 

Fundaşul central Andre Duarte (25 de ani), care a bifat 24 de meciuri în acest sezon, îşi forţează plecarea în Polonia, la echipa de tradiţie Legia Varşovia. 

Adrian Mititelu susţine că apărătorul central portughez pune presiune pe conducerea clubului, pentru a fi vândut cu orice preţ, deşi mai are contract cu U Craiova 1948 până în vara anului următor. 

"Avem o problemă cu Duarte, care se află sub contract cu noi până în 2024. Este dorit de Legia Varşovia, nu avem nicio ofertă. A năpustit peste noi să-i dăm drumul să plece cu orice preţ, nu gratis.

Are o atitudine neserioasă, nu se antrenează, că se lasă de fotbal. M-a dezamăgit, nici n-a venit la joc (n.r. - la amicalul cu CS Mioveni)", a spus Adrian Mititelu. 

Celelalte variante ale lui Nicolo Napoli în centrul apărării sunt: Papadopoulos, Paramatti şi Ricardo Grigore. 

Adrian Mititelu visează să o ducă pe U Craiova 1948 în Conference League

În prima etapă din 2023, în Superligă, U Craiova 1948 primeşte vizita echipei UTA, pe 22 ianuarie, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

"Eu am fost mereu optimist, mai ales acum când am o echipa bună, valoroasă. Încă mai avem şanse la play-off, ne luptăm, avem şi varianta play-out-lui să-l câştigăm. Visez că la vară să jucăm în Conference League, aşa sper", a mai spus afaceristul. 

De asemenea, Adrian Mititelu a dezvăluit că are o ofertă mai mare de la FCSB pentru un fotbalist, în acest moment, decât suma plătită de Gigi Becali pentru Andrea Compagno. 

Afla mai multe despre: u craiova 1948adrian mititeluandre duarte 

viewscnt
Articole similare