You are here:

Marcel Ciolacu susţine că e fanul unei echipe din Superliga! L-a pus la punct pe Florin Talpan: "S-a transformat într-un fel de Gigi Becali. Tu gestionezi bani publici"

Marcel Ciolacu susţine că e fanul unei echipe din Superliga! L-a pus la punct pe Florin Talpan: "S-a transformat într-un fel de Gigi Becali. Tu gestionezi bani publici"

Superliga

Comentarii

Candidatul PSD pentru funcţia de preşedinte al României, Marcel Ciolacu, se declară fan FCSB şi admite că este fluierat sau huiduit de cei care consideră că FCSB nu este Steaua. Ciolacu mărturiseşte că şi el a fluierat când a aflat că sunt demnitari pe stadion. Premierul a făcut dezvăluiri şi despre ”lupta cu kilogramele”.

Marcel Ciolacu se declară fan FCSB şi admite că a fluierat pe stadion

”Sunt microbist. Sunt fan FCSB. Toată familia... tata a fost pilot militar şi Armata era, atunci, cu Steaua. Am şi acest hate că Steaua este unică, şi pe stadioane de multe ori se întâmplă să fiu huiduit, sau fluierat, înjurat. Şi când am fost la meciuri în Germania erau... să ştii că Steaua e unică! Nu am nicio problemă cu acest lucru”, a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri seară, în emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu”.

Premierul a spus că îi pare rău că s-a ajuns la jigniri pe stadioane, fiind de părere că ”sportul înseamnă cu totul altceva”.

El a afirmat că a ”ţinut şi cu Dinamo”, iar una dintre bucuriile sale este că această echipă a rămas în Liga I, el adăugând că a susţinut şi echipa Craiovei.

Premierul a admis că şi el a fluierat, pe stadion, când a auzit că a venit un demnitar să asiste la înfruntarea sportivă, argumentând: ”Când mergeam la meciuri şi prezentau: a venit primul ministru nu ştiu care sau preşedintele nu ştiu care fluieram, că de asta merg la meci”.

Ciolacu a spus că a făcut handbal, a încercat atletism, dar nu a avut chemare pentru acest sport şi a jucat şi fotbal, dar nu excela. 

”Nu am făcut niciodată de performanţă, în schimb mi-a plăcut mult să fiu activ. Acum îmi lipseşte sportul, nu am timp să merg nici la sală. Am o bandă pe care o mai prind în weekend, mi-aş dori mai mult. E şi lupta cu kilogramele, că sunt născut în 67, deja încep să se simtă anii şi, când eşti om politic, te îngraşi destul de repede şi pe urmă slăbeşti la fel de repede. Se întâmplă fenomenul de a se subţia mâinile şi atunci trebuie să începi să ridici nişte greutăţi, îmi propun în fiecare dimineaţă, nu reuşesc, dar supravieţuim”, a adăugat Ciolacu.

Marcel Ciolacu: "Stai, dom-le, că sunt nişte lucruri distincte. Tu gestionezi nişte bani publici"

Premierul Marcel Ciolacu este de părere că există primari care au investit fonduri publice în echipe de fotbal şi care, luându-l ca model pe George Becali, vorbesc despre acele echipe ca despre echipele lor.

”Nu e corectă nici actuala lege, în care autorităţile locale au voie să promoveze ONG-uri, dar nu au voie să promoveze cluburi (sportive – n.r.) private. Se pare că în Germania e o singură echipă organizată ca şi ONG în prima ligă. Deci trebuie cumva să fim foarte atenţi ce ne dorim. Noi avem o lipsă de performanţă. 

Acum avem un exod de jucători străini. Foarte bine! Ne căutăm jucători străini ca să... cred că fenomenul Gigi Becali, care a fost foarte mult timp promovat peste tot, patronul de echipă de fotbal atotştiutor şi cel care face schimbările cumva s-a... şi fără să deranjez pe nimeni, dar îi deranjez pe anumiţi primari, acum e şi domnul Talpan, cumva ei, de fapt, prin subconştientul lor, în loc să îndreptăm un lucru, am mers pe acel exemplu şi au devenit şefi de cluburi sportive, şefi de echipe. Primarul de nu ştiu unde şi cu echipa lui. 

Adică s-a transformat într-un fel de Gigi Becali. Domnul Talpan, şi el, cu toate că-l urăşte pe Gigi Becali, s-a transformat într-un fel de Gigi Becali, dom-le echipa mea, Steaua. Nu e echipa domniei sale! Măcar Gigi Becali şi-a băgat propriii bani acolo! Am ajuns, primari de comune care dom-le, vorbesc de echipă. Stai, dom-le, că sunt nişte lucruri distincte. 

Tu gestionezi nişte bani publici, Becali îşi gestionează banii proprii sau alt finanţator. Cred că trebuie făcută un pic de lumină”, a afirmat premierul miercuri seară, în emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu”, difuzată online.

Ciolacu s-a declarat fan al fotbalului. El a menţionat că a avut o discuţie cu preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, arătându-se ”impresionat” de acesta şi de viziunea sa cu privire la viitorul fotbalului.

Liderul PSD a spus că a căutat să promoveze în Parlament oameni care au legătură cu sportul, dând în acest sens exemplul Elisabetei Lipă.

Afla mai multe despre: marcel ciolacumarcel ciolacu fcsb 

viewscnt
Articole similare