You are here:

Primul fotbalist care l-a anunţat pe "Il Luce" că aşteaptă convocarea în naţională! Nu a debutat pentru România: "E decizia dânsului, eu îmi fac treaba"

Primul fotbalist care l-a anunţat pe "Il Luce" că aşteaptă convocarea în naţională! Nu a debutat pentru România: "E decizia dânsului, eu îmi fac treaba"
Comentarii

Mircea Lucescu abia a fost instalat pe banca naţionalei, iar doritori sunt mulţi pentru a ajunge în lotul României. Dennis Politic a recunoscut că aşteaptă un semn din partea lui "Il Luce".

Dennis Politic, mesaj pentru Mircea Lucescu, la scurt timp de la instalare: "Îmi doresc să ajung la naţională"

Dinamo are o nouă "faţă" în actualul sezon, iar printre remarcaţii campionatului se numără şi Dennis Politic. Atacantul de 24 de ani a marcat de 11 ori şi a pasat decisiv de două ori de când a revenit în România, iar în actuala stagiune a marcat deja de trei ori. 

Pe val, Dennis Politic aşteaptă un semn şi din partea lui Mircea Lucescu, cel care a recunoscut că va folosi inclusiv tineri în lotul României. 

"Îmi doresc foarte mult să ajung să joc la naţională şi, dacă nea Mircea va decide că sunt pregătit, voi veni cu cea mai mare bucurie şi ar fi o mare mândrie.

 Sper să am constanţă în joc şi să continui cu performanţele bune pe care le-am avut. Cântăreşte (n.r. - că a fost monitorizat), e destul de important, dar de mine ţine să îmi fac treaba pe teren cât de bine pot şi restul e decizia dânsului", a declarat Dennis Politic. 

De ce Dennis Politic a rămas la Dinamo Bucureşti

Pe finalul sezonului trecut, atacantul care a impresionat de la sosirea la Dinamo a fost incert şi pentru acest sezon. Politic a atras atenţia multor echipe, însă a ales să continue în alb-roşu. 

"Sunt foarte fericit aici, este un club extraordinar şi, oamenii care m-au primit aici, m-au primit bine, mă simt ca acasă şi nu numai că sunt în ţara mea, dar chiar este un club extraordinar şi îmi doresc să fac performanţe cât mai bune cu Dinamo. O să dau tot pe teren de fiecare dată când intru.

Din punctul meu de vedere, sezonul trecut a fost cel mai frumos, în acelaşi timp greu, pentru că ne-am bătut la retrogradare, dar a fost cel mai frumos sezon, în care m-am simţitcel mai bine ca fotbalist de când am debutat la seniori şi sper ca sezonul acesta să fie mai frumos decât cel precedent.

Mă simt foarte bine aici, în Romania, este casa mea şi bineînţeles la un moment dat voi dori să joc în fotbalul mare şi să fac pasul din nou afară, dar atât timp cât sunt aici voi da 100% pentru Dinamo", a mai spus atacantul de la Dinamo, Dennis Politic

Afla mai multe despre: mircea lucescumircea lucescu romaniadennis politic 

viewscnt
Articole similare