You are here:

Rapid l-a lăsat cu ochii în soare pe fotbalistul cu care trebuia să semneze! "Le-am trimis oferta mea. Nu trebuie un motiv, să-mi spună" | EXCLUSIV

Rapid l-a lăsat cu ochii în soare pe fotbalistul cu care trebuia să semneze! "Le-am trimis oferta mea. Nu trebuie un motiv, să-mi spună" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Dan Şucu a schimbat foaia la Rapid. Acţionarul majoritar şi-a dat acordul pentru plecarea mai multor fotbalişti şi l-a adus pe Neil Lennon. De altfel, unul dintre jucătorii care aştepta să semneze cu giuleştenii a fost lăsat cu ochii în soare, în urma unui şir de evenimente nefericite.

Alex Albu abia aştepta să semneze cu Rapid: "Să vină să îmi spună aşa am decis noi"

Play-off-ul trecut din Superliga, o competiţie susţinută de Superbet, a fost fatal mai multor fotbalişti de la Rapid. Pe lista plecărilor s-a înscris şi Alex Albu (30 de ani), mijlocaşul central care a fost aproape de a prelungi contractul cu Rapid

Totuşi, escapada din club la Iaşi şi excluderea din lot după ruşinea cu CFR Cluj, în Giuleşti, i-au fost fatale. Alex Albu a aşteptat în zadar un răspuns şi ar fi dorit măcar ca motivul să-i fie comunicat în faţă pentru care conducătorii şi-au schimbat părerea despre el, deşi părţile păreau înţelese. 

"Anul (n.r. - sezonul ) acesta sper să temine aşa cum îşi propun, pentru că eu voi fi lângă ei, cu inima, cu gândul, când voi putea şi în tribună. Cum au spus şi dânşii că îşi doreau să prelungim, eu nu am primit nicio ofertă, deşi eu le-am trimis oferta. 

Înapoi nu am primit nimic, a fost o singură discuţie după meciul câştigat cu Oţelul, o simplă discuţie în vestiar după meci şi a rămas că ne vedem. Îmi plac oamenii care spun lucrurilor pe nume, aşa sunt şi eu.

Mi-aş fi dorit să se fi întâmplat acest lucru (n.r. - să i se ofere prelungirea), să vină să îmi spună aşa am decis noi, nu trebuie să îmi dai un motiv, pur şi simplu. Până la urmă şi clubul a zis că vrea să prelungească, am avut discuţii, dar eu le-am trimis ofertă scrisă, detaliată, cum se face. 

După aia a rămas că ne vedem următoarea săptămână, că mă cheamă şi n-am discutat nimic. Poate pe viitor cine ştie cum se unesc astrele?! Mă voi întoarce şi voi da tot, 100%", a declarat Alex Albu, pentru Orange Sport. 

Alex Albu, despre excluderea din lot: "Bergodi ne-a înţeles"

După 1-4 cu CFR Cluj în Giuleşti, Alex Albu n-a mai apărut pentru Rapid în ultimele şapte meciuri din play-off. Totuşi, mijlocaşul a susţinut că n-a fost condamnat de vestiar, nici măcar de fostul antrenor, Cristiano Bergodi. 

"Nu, nu, din contră. Toţi băieţii au fost lângă mine, lângă Borza, ne-au încurajat. Ne-au zis să stăm liniştiţi, pentru că în viaţă se întâmplă. Chiar şi domnul Bergodi ne-a înţeles, am vorbit cu dânsul, a zis că e normal. Şi dânsul a greşit când a fost fotbalist. 

Oricine greşeşte, nu ai cum. În viaţă, dacă nu greşeşti, nu ai cum să înveţi, doar că aşa ne place nouă, românilor, să aruncăm cu pietre indiferent de greşeală. Trebuie să dăm cu pietre", a mai spus fostul mijlocaş de la Rapid, Alex Albu, pentru Orange Sport. 

  • 103 meciuri, 12 goluri şi 6 pase decisive sunt cifrele lui Alex Albu la Rapid, unde a ajuns în 2021. 

Afla mai multe despre: alex albualex albu rapidtransferuri rapid 

viewscnt
Articole similare