Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie în privinţa lui Deian Sorescu!

Răsturnare de situaţie în privinţa lui Deian Sorescu!
Comentarii

Deian Sorescu (25 de ani) poate primi o şansă nesperată, la scurt timp după ce finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a transmis că nu mai are nevoie de el. Pentru noul sezon, o oportunitate a apărut pentru fostul căpitan al lui Dinamo.

Deian Sorescu nu mai spera că aude această veste, la scurt timp după ce a fost îndepărtat de la FCSB

Fotbalistul pentru care Gigi Becali a plătit 50.000 de euro, pentru a fi împrumutat, a jucat în 18 meciuri la clubul bucureştean şi a reuşit să se impună ca titular în faţa lui Valentin Creţu. 

Însă, Deian Sorescu a fost găsit vinovat pentru ratarea titlului cucerit de Farul Constanţa şi s-a înscris pe lista plecărilor de la FCSB, conform deciziei luate de Gigi Becali, care nici n-a vrut să audă despre posibilitatea unui transfer definitiv al fundaşului dreapta. Afaceristul trebuia să mai plătească 950.000 de euro. 

Cu viitorul incert, întrucât a dezamăgit la Rakow, el poate primi o şansă nesperată. 

Conform publicaţiei poloneze Weszlo.com, o sursă de încredere a jurnaliştilor susţine că Dawid Szwarga, noul antrenor al campioanei Poloniei, are încredere în Deian Sorescu şi ar urma să-i dea oportunitatea de a rămâne pentru noul sezon. 

Este o răsturnare de situaţie pentru fotbalistul român, care nu a primit până acum semnale din partea clubului de care aparţine că va conta în stagiunea următoare, în care echipa va juca în competiţiile europene. 

Totuşi, înlocuirea antrenorului Marek Papszun cu Dawid Szwarga a devenit şansa lui Sorescu, iar în plus Rakow are nevoie de soluţii în lot pentru un sezon cu mai multe meciuri la orizont. 

În plus, jucătorul român cunoaşte deja clubul, strategia şi este apt de joc, iar conducerea nu ar mai fi nevoită să facă un efort financiar suplimentar pentru a aduce un alt jucător. 

Deian Sorescu era bucuros că joacă la "cea mai iubită echipă din România", dar a fost îndepărtat

"Sunt fericit că am pus umărul şi la titlul câştigat de Rakow, sper să reuşim asta şi aici. M-aş bucura să ies campion de două ori într-o săptămână.

Suntem cea mai iubită echipă din România, a fost o seară senzaţională. Da, FCSB are cei mai mulţi fani, nu sunt doar în Bucureşti ci în toată România", spunea Deian Sorescu, înainte ca FCSB să piardă titlul din Superligă. 

  • 2025 e anul scadent al înţelegerii dintre Deian Sorescu şi Rakow.

 

Afla mai multe despre: deian sorescudeian sorescu fcsbdeian sorescu rakow 

viewscnt
Articole similare