Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cu burta aia cum facem?”. FCSB, sfătuită să se ferească de fotbalistul dorit insistent de Becali: ”E recalcitrant, fiţos, greu antrenabil” | EXCLUSIV

”Cu burta aia cum facem?”. FCSB, sfătuită să se ferească de fotbalistul dorit insistent de Becali: ”E recalcitrant, fiţos, greu antrenabil” | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

După ce a rezolvat transferul lui Deian Sorescu, Gigi Becali s-ar fi reorientat către unul dintre ”favoriţii” săi din Superligă, pentru care ar fi dispus să plătească nu mai puţin de două milioane de euro. În opinia lui Bogdan Cosmescu, FCSB ar trebui să se ferească de acest fotbalist.

FCSB a reuşit deja o lovitură de proporţii în actuala perioadă de mercato, după ce a rezolvat transferul lui Deian Sorescu de la Rakow, sub formă de împrumut.

Fostul dinamovist are o clauză opţională de cumpărare în contract, astfel că poate continua la Bucureşti chiar şi după finalul acestui sezon, dacă îl convinge pe Becali.

”Cu burta aia cum facem?”

Deşi MM Stoica anunţase că vicecampioana nu plănuieşte vreo mutare notabilă în această iarnă, Gigi Becali ar mai plănui un nou transfer răsunător.

În aceste zile, au apărut zvonuri cum că FCSB i-a făcut lui FC U Craiova o ofertă de două milioane de euro pentru Juan Bauza (26 de ani), Adrian Mititelu confirmând că a primit o propunere.

Gigi Becali afirmase public anterior că este interesat de argentinian, chiar dacă acesta nu se mai află la o vârstă fragedă, iar pe postul său se află deja Tavi Popescu şi Florinel Coman.

Acest aspect nu l-ar interesa însă pe patron, care ar fi disperat să îl aducă pe Bauza la Bucureşti, chiar dacă trebuie să scoată o sumă importantă din buzunar pentru a îşi atinge scopul.

FCSB, sfătuită să se ferească de transferul lui Juan Bauza

Invitat în studioul Orange Sport, Bogdan Cosmescu a fost întrebat despre transferul pus la cale de Gigi Becali şi i-a sfătuit pe cei de la FCSB să se ferească de Bauza.

Comentatorul este de părere că atitudinea lui Bauza demonstrează că acesta este fiţos sau greu antrenabil, transmiţând că suma de două milioane de euro pentru un astfel de jucător este ridicată.

Cu burta aia cum facem? Aia a crescut aşa... reţine apă. Nu are tot timpu! E foarte greu antrenabil. E recalcitrant, e fiţos, ai văzut ce a făcut cu Croitoru.

Nu dădea noroc când îl schimba... un jucător greu antrenabil. Două milioane pe un jucător greu antrenabil nu e puţin”, a declarat Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Deşi se află de un sezon şi jumătate în Bănie, Bauza a reuşit să însumeze, în 43 de apariţii, doar şase goluri şi nouă pase decisive.

Afla mai multe despre: juan bauza 

viewscnt
Articole similare