Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a aflat din interiorul FRF ce i se pregăteşte lui Ianis Hagi după reacţia vehementă a lui Gică Hagi la adresa selecţionerului Edi Iordănescu

S-a aflat din interiorul FRF ce i se pregăteşte lui Ianis Hagi după reacţia vehementă a lui Gică Hagi la adresa selecţionerului Edi Iordănescu

Echipa națională

Comentarii

O nouă reacţie din interiorul Federaţiei Române de Fotbal a venit în privinţa reacţiei vehemente a lui Gică Hagi, cel care n-a acceptat că Ianis Hagi, fotbalistul lui Rangers, n-a fost inclus nici măcar pe lista preliminară. Mihai Stoichiţă a anunţat ce se va întâmpla cu tricolorul.

Conducătorul de la FRF, Mihai Stoichiţă, anunţă ce se întâmplă cu Ianis Hagi

FRF a anunţat oficial lotul de 26 de jucători pentru meciurile cu Andorra şi Belarus, lot care a suferit mai multe modificări, iar din el a lipsit Ianis Hagi. Tatăl său, Gică Hagi, a fost nemulţumit că fiul său n-a prins un loc nici măcar pe lista preliminară. "Regele" i-a amintit lui Edi Iordănescu cum este perceput Ianis Hagi în străinătate.

După ce Ianis Hagi a fost accidentat peste un an, iar de când a revenit a bifat doar câteva zeci de minute la Rangers, selecţionerul Edi Iordănescu a oferit lămuriri în privinţa absenţei mijlocaşului. 

Se pare că reacţia vehementă a lui Gică Hagi nu a generat resentimente din partea selecţionerului. Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a anunţat că Ianis Hagi este în cărţi pentru primele meciuri din vară ale naţionalei României, cu Kosovo, pe 16 iunie, şi cu Elveţia, pe 19 iunie, dacă lucrurile vor decurge bine pentru fotbalist. 

"S-a rezolvat de la sine. Dialogul care a avut loc între selecţioner, o conversaţie cu Ianis pe 4 martie, când au fost convocările preliminare. S-au pus de acord asupra unor lucruri şi apoi au mai vorbit. Deci această comunicare a mai avut loc între el şi Ianis.

Până la urmă s-a rezolvat. Logica lucrurilor o văd aşa. În vară, Ianis va fi un pion foarte important pentru următoarele două meciuri", a declarat conducătorul de la FRF pentru Fanatik

Mihai Stoichiţă: "Ianis Hagi va fi pion principal la Rangers"

De asemenea, oficialul FRF a comentat şi informaţia furnizată de preşedintele de la Farul Constanţa, Gică Popescu, cel care a dezvăluit că Rangers l-a anunţat pe Ianis Hagi faptul că va fi unul dintre "stâlpii" echipei în sezonul următor. 

"Eu cred că va juca la Rangers, pentru că din ce observ eu care e reacţia clubului de acolo, ei îşi fac un plan pentru viitor împreună cu Ianis pion principal în echipa aia. Să dea Dumnezeu ca Ianis să aibă sănătate, pentru că în rest le are pe toate. Nimic altceva. 

Eu n-am vorbit cu Gică Hagi despre treaba asta. N-am cum să spun dacă s-a împăcat. O să-l sun. O să mă duc şi la el. E normal să nu fie bucuros când nu eşti la lot", a mai spus Mihai Stoichiţă. 

România îşi începe parcursul în Grupa I a preliminariilor Campionatului European din 2024 cu partida din deplasare cu Andorra, programată pe 25 martie. Pe 28 martie, România va primi vizita Belarusului, pe Arena Naţională.

Afla mai multe despre: gica hagiianis hagiandorra romaniaromania belarusechipa nationalamihai stoichitaianis hagi neconvocatianis hagi romania 

viewscnt
Articole similare